اصفهان در زمینه حمایت و پرداخت هزینه‌های درمان بیماری‌های «سخت درمان» (صعب‌العلاج)، رُتبه نخست کشور را دارد.

مدیرکل بیمه سلامت اصفهان گفت: تاکنون برای حدود ۹۵ هزار بیمار خاص و سخت درمان استان بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال توسط بیمه سلامت هزینه پرداخت شده است.

محمدحسین صفاری افزود: با تاسیس صندوق حمایت از بیماران سخت درمان از سال ۱۴۰۱، اکنون بیش از ۱۰۷ بیماری تحت حمایت ویژه بیمه سلامت قرار گرفته و درمان ۲۰ بیماری در مراکز درمانی دولتی بصورت صددرصد رایگان شده است.

وی برخورداری همه اقشار مردم از خدمات بیمه را یکی از اولویت‌های مهم دولت چهاردهم در توسعه نظام سلامت بیان کرد و گفت: بیمه سلامت استان ماهانه سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه درمانی بیمه‌شدگان خود را اعم از بیماران سرپایی و بستری می‌پردازد.

صفاری خاطرنشان کرد: رویه پرداخت منظم مطالبات در سه سال اخیر در بیمه سلامت استان برقرار شده است و این روند همچنان نیز ادامه خواهد یافت.

وی یکی از راه‌های حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه را همکاری متقابل بین سازمان بیمه سلامت و مراکز تشخیصی درمانی اعلام کرد.

مدیرکل بیمه سلامت اصفهان با بیان اینکه بهترین خدمات به جامعه روستایی در حوزه بیمه سلامت و حمایت‌های درمانی ارائه می‌شود، تصریح کرد: بسته‌های خدماتی زیادی بتدریج برای جامعه هدف بیمه سلامت بویژه روستاییان ارائه می‌شود.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.