به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش به با لپه آشنا کنیم.
مواد لازم:
به -۲۵۰ گرم
لپه - یک چهارم پیمانه (۷۵ گرم)
گوشت گوسفند - به میزان دلخواه (۷۵۰ گرم)
پیاز - یک عدد
سیر - ۳ حبه
رب گوجه فرنگی - یک چهارم پیمانه (۶۰ گرم)
روغن -۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه - یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه - نصف قاشق غذاخوری
آب - ۲ فنجان
نمک و زعفران - به میزان لازم
آب لیمو - ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین - یک عدد
شکر -۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱ - ابتدا پیاز و سیر را خرد و در روغن سرخ کنید؛ بهتر است پیاز و سیرها را بهصورت ریز خرد کنید.
۲ - گوشتها را بهصورت خورشی برش و در ماهی تابه تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
سپس آنها را به پیاز و سیرهای سرخ شده اضافه کنید و به همراه زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید تا بوی گوشت کمی گرفته شود.
۳ - بهتر است از شب قبل لپهها را در آب بخیسانید. در هر صورت در این مرحله لپهها را کمی آب پز کنید.
۴ - ترکیب گوشت را در ظرفی بریزید و به همراه آب روی شعله قرار دهید.
۵ - در ظرف جداگانهای مقداری روغن بریزید و دو قاشق از رب را در آن سرخ کنید.
۶ - بعد از پخته شدن گوشت، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به همراه لپههای پخته و چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط شما کمی دیگر پخته شود.
۷ - بهها را بشویید و به تکههای کوچک خرد کنید، سپس آنها را در ماهیتابه به همراه کمی روغن تفت دهید.
۸ - بههای تفت داده شده را با کمی نمک و زعفران دم کشیده و ربهای باقی مانده داخل ظرف اصلی تهیه خورش بریزید و با شعله ملایم اجازه دهید تا ترکیب گوشتهای آماده شده با به پخته شود. حرارت زیر خورش را ملایم کنید تا به طور کامل جا بیفتد و برای ۴۵ دقیقه پخته شود.
۹ - در ۱۵ دقیقه پایانی شکر و آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش شما آنقدر پخته شود تا به غلظت مناسب برسد.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/