به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه راتای مرغ آشنا کنیم.
مواد لازم:
نان تست
سینه مرغ پخته شده
خیار شور
جعفری خرد شده
ذرت
سیب زمینی آبپز شده
سس مایونز
نمک، فلفل سیاه و آویشن
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
سینه مرغ پخته شده رو به صورت ریز خرد میکنیم سیب زمینی رو رنده میکنیم و خیار شور و جعفری و ذرت و نمک، فلفل، آویشن و سس رو بهش اضافه و همه رو مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
نونهای تست رو با کاترهای دلخواه برش میدیم و کاتر رو روی نون برش داده شده گذاشته و از مواد مرغی برداشته و روی نون تست میریزیم و با پشت قاشق کاملا صاف و منسجم میکنیم.
برای خارج کردن هم کمی کاتر رو بلند کنید و با کمک قاشق از کنارهها به سمت پایین فشار بدین تا خیلی راحت خارج بشه و بعد تزیین کنین.
این فینگر فود خیلی راحت و بی دردسر و مناسب برای مهمونیها و تولد هاست.
میتونید موادش رو هم بنا به ذائقتون تغییر بدین مثلا به جای جعفری از پیازچه استفاده کنید یا از تن ماهی و کالباس و انواع سبزیجات دلخواه (قارچ، فلفل دلمهای و ...).
میتونید خیار شور رو حذف کنید و به مواد گردو و یا پسته اضافه کنید که در اون صورت راتای مرغ و گردو و یا راتای مرغ و پسته خواهید داشت.
از انواع کاترها با شکلهای مختلف هم میتونید استفاده کنید.
برای تزیین از سس فرانسوی و کالباس استفاده کردم.
منبع:شکموها
انتهای پیام/
همون سالاد الویه است با یه چیزهایی کم و زیاد دیگه