به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در آیین رونمایی و ارسال تجهیزات زیست فناوری به ۵۸ پژوهشسرای کشور که با حضور رئیس بنیاد نخبگان و مسئولان وزارت آموزش و پرورش در پژوهشسرای دانش آموزی فارابی برگزار شد، اظهار کرد: در ستاد توسعه زیست فناوری نگاه به آینده این است که دانش آموزان در حوزه تحقیقات زیست فناوری به جایگاه شایستهای هدایت شوند.
قانعی ادامه داد: در حالیکه یک سال از شیوع بیماری کرونا گذشته از بین ۲۰۰ واکسن کووید ۱۹، ۱۰ واکسن وارد فاز انسانی شده که نشان از اهمیت حوزه زیست فناوری دارد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: تولید محتوا و تمام پیش نیازهای توسعه پژوهشسراهای دانش آموزی در ستاد توسعه زیست فناوری انجام میشود و باید محتوا به دانش آموزان منتقل شود. البته بستر انگیزشی برای سوق دادن آنها به این سمت فراهم شده است.
او ادامه داد: تجهیز ۵۸ پژوهشسرای دانش آموزی یک مقدمه است و باید سایر پژوهشسراها را هم تجهیز کنیم. ۸ دستگاه پایه پژوهشی و ۳۵ قلم ملزومات آموزشی برای این پژوهشگاهها آماده شده است.
قانعی ادامه داد: برای تولید ۷ عنوان کیت آموزشی و پژوهشی هم تلاش شده تا در داخل ساخته شوند. در حوزههای ژنتیک گیاه، دی ان ای و باکتری شناسی نیز که قبلا برای حوزه دانشگاهی بود تلاش شده تا به پژوهشسراهای دانش آموزی برسیم.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: تجهیز پژوهشسراها در سراسر کشور بوده و منحصر به تهران نیست. با توسعه این پژوهشسراهای دانش آموزی شاهد ظهور دانشمندان حوزه زیست فناوری خواهیم بود.
انتهای پیام/