به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت کوفته کدو و نخود آشنا کنیم.
طرز تهیه:
کدو سبز متوسط -۳ عدد (حدود نیم کیلوگرم)
نخود پخته - ۲ لیوان
آرد - یک لیوان
سیر - یک حبه
فلفل سبز -یک عدد
فلفل قرمز -یک عدد
شوید خرد شده - کمی
نمک - یک و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه - یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز - یک قاشق چای خوری
پودر زیره - یک قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردن - به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱- کدوها را بشویید و رنده کنید. آب کدو را بگیرید و در ظرفی بریزید.
۲- نخود پخته شده و سیر را در مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و پوره کنید.
۳- پوره نخود و سیر را روی کدوها بریزید، سبزیجات و ادویهها را هم به آن اضافه کنید.
۴- آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید.
۵- زمانی که مواد قابل فرم دادن شد، دیگر آرد نریزید.
۶- به اندازه نارنگی از مواد بردارید و فرم دهید.
۷- کوفتهها را روی ظرف بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
۸- سپس از فریزر خارج و در روغن داغ سرخ کنید.
منبع: خراسان
منبع: انتهای پیام/