در گزارش زیر طرز تهیه کیک نئوپولیتن را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن این کیک خیلی آسان‌تر از چیزی است که ظاهرش نشان می‌دهد. تنها باید کمی صبر و سلیقه نشان دهید، چند چیز را با هم مخلوط کنید و در آخر روی کیک را تزیین کنید تا مهمانان نتوانند چشم از روی میز پذیرایی شما و لایه‌های صورتی و شکلاتی رنگ جذاب کیک بردارند. با طرز تهیه کیک نئوپولیتن آشنا شوید.

مواد لازم

کره یک فنجان
شکر دو فنجان
آرد کیک سه فنجان
آرد چندمنظوره نصف فنجان
بیکینگ پودر دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
شیر کامل پر چرب یک فنجان
وانیل یک قاشق چایخوری
مربای توت فرنگی نصف فنجان
رنگ خوراکی قرمز شش قطره
پودر قهوه ۱/۴ فنجان (تلخ)
آب جوش ۱/۴ فنجان
بیکینگ سودا نصف قاشق چایخوری
خامه کیک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه کیک نئوپولیتن

کیک را در دمای ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سه عدد قالب کیک متوسط بردارید و به کف و دیواره‌های آن آرد بپاشید. کف هر یک از ظرف‌ها را با کاغذ مومی شیرینی‌پزی بپوشانید و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ کره و شکر را روی سرعت متوسط با هم‌زن برقی هم بزنید تا پف کند (گاهی هم زدن را متوقف کنید تا کناره‌های ظرف را با قاشق تمیز کنید.) تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بشکنید و هر کدام را که اضافه می‌کنید خوب هم بزنید.

در یک کاسه متوسط ۱/۴ فنجان آرد چندمنظوره، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. هم‌زن برقی را روی سرعت متوسط قرار دهید، یک سوم از ترکیب آرد را به یک سوم از ترکیب کره اضافه کنید، شیر بریزید، دوباره یک سوم دیگر از آرد، کره، شیر و همین کار را تکرار کنید تا آخرین چیزی که اضافه می‌کنید ترکیب آرد باشد. سپس وانیل را بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

دو فنجان از خمیر به دست آمده را داخل یکی از ظرف‌ها بریزید. باقی مانده خمیر را را بین دو کاسه متوسط تقسیم کنید. در یک کاسه، ۱/۴ باقی مانده از آرد، مربای توت فرنگی و رنگ خوراکی را بریزید. با سرعت متوسط مواد را هم بزنید. حالا خمیر را داخل ظرف دوم بریزید.

به خمیر باقی مانده پودر کاکائو، آب جوش و سودا اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را داخل ظرف سوم بریزید.

ظرف‌های حاوی خمیر را داخل فر گذاشته و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید، سپس پختگی آن را با فرو کردن یک چوب نازک یا سر چنگال تست کنید. ۱۰ دقیقه ظرف‌ها را در دمای اتاق رها کنید تا حرارت آن از بین برود، سپس کیک را از داخل ظرف‌ها بیرون بیاورید و بگذارید کاملا خنک شود.

خامه کیک (باترکریم Buttercream) را روی سطح کیک‌های اسفنجی رنگی خود بمالید و آن‌ها را روی هم قرار دهید، سپس کناره‌ها را آغشته به خامه کنید. تزیین کیک با خامه را می‌توانید به سلیقه خو د و با تکنیک‌های مختلف انجام دهید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.