به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنیر تازه موزارلا پنیری ایتالیایی است که هر کیلوگرم آن از ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه شده و سرشار از کلسیم است.
یکی از ویژگیهای این پنیر، کم نمک بودن (نیم درصد) آن است که باعث میشود استفاده از آن برای همه ردههای سنی با هر نوع رژیم غذایی امکانپذیر شود. کوفته ریزه یک غذای گوشتی خوشمزه است که ترکیب آن با پنیر موزارلا عالیتر هم میشود. در این مطلب طرز تهیه کوفته ریزه موزارلا را در اختیار شما قرار میدهیم.
مواد لازم برای تهیه کوفته ریزه موزارلا
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۰۰ گرم
سرکه بالزامیک نصف قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته و رنده شده ۱ عدد
پیاز رنده و آب گرفته شده ۱ عدد
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا (مکعبی خرد شده)
۷۵ گرم پودر سوخاری
فلفل دلمهای قرمز (نواری خرد شده) یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه کوفته ریزه موزارلا
گوشت چرخ کرده، سرکه بالزامیک، تخم مرغ، پیاز، نمک و فلفل سیاه را درون ظرفی بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به خوبی با دست ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند.
کف دستتان را با میزان کمی روغن مایع چرب کنید و از مخلوط گوشت به اندازههای کوچک بردارید و کف دست باز کنید.
یک قطعه پنیر موزارلا کاله را لای گوشت بگذارید سپس آن را در دست به شکل گرد فرم دهید. گوشت را در کاسهای حاوی پودر سوخاری بغلتانید تا کاملا به پودر سوخاری آغشته شود.
سپس کوفته ریزهها را در تابهای حاوی روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی رنگ شود
پس از پخت، کوفته ریزهها را به وسیله کفگیر سوراخ دار از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود سپس آنها را به همراه فلفل دلمهای و سس گوجه و ریحان سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/