به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازلرستان، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی،نماینده ولی فقیه در لرستان روز شنبه در جلسه کارگروه تخصصی ستاد دهه فجر لرستان با بیان اینکه جمهوری اسلامی یک جمهوری مردمی مبتنی بر احکام اسلامی و معارف دینی است اظهار داشت: جمهوری به معنای آن چیزی است که به مردم تعلق دارد و حکومت اسلامی یعنی پایه و اساس براساس احکام دینی و شریعت اسلامی است.
او افزود:به طور یقین در جمهوری اسلامی ملاک خدمت به مردم تواناتر و دانا تربودن افراد است، توانایی و دانایی بیشتر جهت خدمت به مردم براساس احکام و شریعت دینی و معارف برگرفته از کتاب و سنت است.
نماینده ولی فقیه در لرستان اضافه کرد: راه رسیدن به جمهوری اسلامی سخت و دشوار بود، چون نظام سلطه با بهره گرفتن کلیه امکانات بیش از دو قرن با برنامه ریزی به دنبال دین زدایی و اسلام زدایی بود، ولی به لطف خداوند، هوشمندی امام راحل و استقامت و پایمردی مردم ۲۲بهمن ۵۷ پیروزی برای ملت ایران رقم خورد.
او تصریح کرد: با وجود سختیها و مشکلاتی همچون جنگهای داخلی و خارجی، کودتاها و ترورها ملت ایران در ۲۲ بهمن پیروز شدو در تداوم انقلاب نیز این مسیر سخت تاکنون طی شده و مردم استان لرستان در این معبر قبل و پس از پیروزی انقلاب، و همچنین هشت سال دفاع مقدس سرافرازانه و سربلند عمل کردند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه مقام معظم رهبری از لرستان به عنوان مرکز تدین و انقلابیگری یاد میکنند گفت: به طور یقین استان لرستان به عنوان یک مرکز تدین و انقلابی گری باید دارای برنامههایی در شان این مرکز تدین و انقلابی گری باشد.
او تصریح کرد: با توجه شیوع ویروس کرونا و برگزاری ۲۲بهمن متفاوتتر از سالهای گذشته؛ باید تولید محتوا در این باره همراه با نوآوری، اندیشه، فکر و برنامه ریزی باشد و همچنین کارگروههای ستاد دهه فجر در راستای جذابیت برگزاری مراسم ملی و مذهبی تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در لرستان خاطر نشان کرد:با توجه به شرایط فعلی بایدبا بهره گیری از هنر فاخر سعی کنیم پیام انقلاب و نظام اسلامی درقالب هنر به دنیا معرفی کنیم. در همین راستا باید از ظرفیت صاحبنظران این عرصه استفاده کنیم.
او اظهار داشت: مردمی بودن برنامههای ملی و مذهبی ایران و حضور جوانان، نوجوانان و تمامی اقشار امر منحصر به فردی است که باید این دستاورد را حفظ کنیم و همچنین سعی کنیم نه تنها در دهه فجر بلکه در تمام ایام سال وقبل از شروع جلسات ادارات حتی با یک تماس تلفنی و یا تصویری با جانبازان جویای حالشان باشیم که این امر نشان میدهد به یاد رشادتها و فداکاریهای جانبازان هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی افزود: در دهه بصیرت نیازمند قلم زنی و مقاله نویسی در نشریات در راستای روشنگری در رابطه با اتفاقات این دهه هستیم چرا که اگر اقدام نکنیم عدهای تاریخ را تحریف میکنند و همچنین صدا و سیما از کارشناسان مرتبط با این موضوع دعوت کند.
انتهای پیام/ب