در گزارش زیر طرز تهیه کوفته ریزه مرغ و گردو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اضافه کردن گردو به مخلوط کوفته ریزه همراه با سبزیجات معطر و ادویه جات یک بشقاب مزه عالی به شما می‌دهد. طرز تهیه کوفته ریزه مرغ با گردو را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

گوشت مرغ چرخ شده
۵۰۰ گرم
نان تست
۱ ورق
گشنیز
۱ دسته
پیاز
۱ عدد
آرد
۲ قاشق غذا خوری
مغز گردو
۲ قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا (فلفل قرمز)
۱ قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز
۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع
به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه کوفته ریزه مرغ و گردو

سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

گشنیز‌ها را پاک کرده و تنها برگ‌های آن را ریز خرد کنید.

پیاز را ریز رنده کنید. مغز گردو را بدون روغن داخل تابه روی حرارت کم تفت دهید.

گوشت مرغ چرخ شده، پیاز، نان تست خردشده، مغز گردو خردشده، گشنیز، زیره و پاپریکا را با هم مخلوط نمایید و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.

به اندازه یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را بردارید و هر یک را در سینی قرار دهید و به مدت ۱ ساعت سینی را در یخچال قرار دهید.

آرد را در بشقاب بریزید و نیمی از کوفته‌ها را در آن بغلتانید تا کامل با آرد پوشانده شوند.

در یک تابه با دیواره بلند روغن بریزید؛ به صورتی که تا ارتفاع ۱ سانتی متری از کف ظرف بالا بیاید. کوفته‌ها را در روغن بیندازید و به مدت ۸ دقیقه یا تا زمانی که داخلشان کامل پخته شود با حرارت ملایم سرخ کنید و در این فاصله آن‌ها را بچرخانید تا یکدست سرخ شوند.

کوفته‌های سرخ شده را در ظرفی که در آن دستمال آشپزخانه انداخته اید قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود و بقیه آن‌ها را نیز به همین ترتیب سرخ نمایید.

سایر نکات

کوفته ریزه‌ها را میتوانید با دیپ دلخواه خود مثل دیپ نخود سبز و نان پیتای گرم میل کنید.

منبع:سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.