به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، علی باقرزاده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در ۸ ماه نخست امسال ۱۲/۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام و ۲۵ هزار تن گوشت مرغ تولید شد.
بیشتر بخوانید
باقرزاده افزود: در استان هرمزگان ظرفیت سازی بسیار مناسبی در صنعت مرغ گوشتی صورت گرفته و با توجه به عملکرد واحدهای تولیدی و تخصیص سهمیه نهادهها مشکلی در تامین گوشت مرغ مورد نیاز استان طی ماههای پایانی امسال وجود نخواهد داشت.
او گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغداری استان در حال پرورش هستند که تا ۴۰ روز آینده وارد چرخه کشتار خواهند شد.
انتهای پیام/ب