۲۹ هزار تن گوشت مرغ سالانه در استان چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود.

تولید ۲۹ هزار تن گوشت مرغبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۲۹ هزار تن گوشت مرغ سالانه در استان تولید می‌شود.


بیشتر بخوانید


او اظهار داشت: در حال حاضر ۲۱۳ مرغداری فعال در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

مردانی افزود: ظرفیت تولید در هر دوره در مرغداری‌های استان بیش از چهار میلیون و۵۰۰ قطعه است.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.