حریرچی درباره دلیل اصلی برای مشخص شدن زمان آغاز محدودیت تردد از ساعت ۹ شب توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره تردد شبانه افراد در دوران ویروس کرونا اظهار کرد: در حال حاضر در نقطه عطف کرونا در ایران هستیم و ملت و دولت با همکاری یک دیگر در مقابل این بیماری پیروز خواهند شد.

او افزود: انتظار داریم با همکاری همه افراد در آینده‌ای نزدیک شاهد کاهش آمار مرگ و میر‌های ناشی از ویروس کرونا باشیم.

حریرچی تصریح کرد: مردم به هیچ عنوان از بابت ویروس کرونا نگران نباشند فقط کافی است در هر شهری مقررات مربوط به آن شهر از نظر قرمز بودن، نارنجی بودن یا زرد بودن را رعایت کنند و نباید به فضای بیگانه توجه داشته باشند و تنها اخبار رسمی و داخلی را دنبال کنند.

او با بیان اینکه حدود ۵۱ درصد مبتلایان به کرونا در آبان ماه به علت مهمانی های خانوادگی بوده است، تاکید کرد: برای جلوگیری از  تجمع های خانگی از ساعت ۹ شب محدودیت تردد در نظر گرفته شده است که با تهمیدات اندیشیده شده مانند استفاده افراد از وسایل نقلیه عمومی و با همکاری یک دیگر باید باعث کاهش انتقال ویروس کرونا شویم. 


بیشتر بخوانید


معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: مشاغل ضروری افراد در ساعت ۹ شب مجاز به تردد است و مابقی افراد برای کاهش این بیماری خطرناک باید در خانه بمانند و از رفتن به مهمانی‌های خانوادگی هم پرهیز کنند.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: اطلاعیه رسمی محدودیت‌های مربوط به کرونا تا صبح چهارشنبه اعلام خواهد شد و وزیر کشور در رسانه ملی جزئیات بیشتری از محدودیت‌ها و مقررات آمد و شد کرونا را اعلام خواهد کرد. در همه شهر‌ها مسئول اصلی اجرای این تعطیلی‌ها بر نظارت فرمانداران و استان داران خواهند بود.

حریرچی افزود: با متخلفین در هر شهری برخورد شدید خواهد شد و تا ۳ ماه برای این امر انفصال خدمت و جرایم نقدی پیش بینی شده است و با توجه به آمار مرگ و میر بالا در تمام بخش‌های خصوصی و دولتی باید همه موازین بهداشتی مطابق قانون رعایت شوند و با عدم رعایت در موارد محدودتر برخورد قاطعی صورت خواهد گرفت.

او درباره واکنش کارکنان به اجبار کارفرمایان آن‌ها برای حضور در ادارات دولتی و خصوصی گفت: کارکنان می‌توانند از طریق تلفن ۱۹۰ و مابقی تلفن‌ها تماس بگیرند و یا شکایت مکتوب کنند تا با وارد شدن دادستان‌ها و فرمانداری‌ها با این افراد برخورد جدی صورت بگیرد.

حریرچی اضافه کرد: دانش آموزان کشور در تمامی مناطق زرد، نارنجی و قرمر به صورت غیر حضوری آموزش خواهند دید و دستور العمل مکتوب میزان تعداد معلمان، استادان و کادر فنی برای حضور در مدارس و دانشگاه‌ها به منظور ارائه تدریس‌ها و پشتیبانی‌ها از این بخش‌ها از سوی وزیر علوم و وزیر آموزش و پرورش به تمامی مکان‌ها ابلاغ شده است.

او ادامه داد: امروز در جلسه کمیته اجتماعی و قرار گاه به این نتیجه رسیدیم که محدودیت‌های مترو به میزان قابل توجهی برداشته شود و ساعات کاری را طولانی‌تر کنیم، همچنین وسایل نقلیه عمومی مانند تاکسی های اینترنتی، خودرو‌های عمومی و ... با دریافت مجوز از سوی راهنمایی و رانندگی می‌توانند فعالیت‌های خود را ادامه بدهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محبی
۱۲:۴۴ ۰۱ آذر ۱۳۹۹
سلام
مشاغل ضروری به کجا مراجعه کنند جهت کسب مجوزتردد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۶ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
لطفاً گزارشی درباره اسامی اعضای ستاد کرونا تهیه کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
راستی حالا که زیاد شده چرا مسئولین دیگه نمی گیرن؟
از مد افتاده یا مصلحت نیست یا ...؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
با سلام، علارغم اعلام قبلي مبني بر دوركاري 50% كاركنان ادارات تا به امروز تنها يك روز در هفته دوركار بوده ايم و اين قانون دوركاري 50% به هيچ وجه در ادارات اموزش و پرورش شهرستان ها رعايت نميشود و هيچ دركي نسبت به همكاران خانم در اين شرايط بحراني وجود ندارد.اميدواريم مديران از اين تفويض اختيارات به نحو احسن استفاده نمايند.
-
هادی حیدری
۰۸:۵۸ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
"برای جلوگیری از تجمع های خانگی از ساعت ۹ شب محدودیت تردد در نظر گرفته شده است که با تهمیدات اندیشیده شده مانند (((استفاده افراد از وسایل نقلیه عمومی))) و با همکاری یک دیگر باید باعث کاهش انتقال ویروس کرونا شویم. "
چه جالب فکر میکردم وسایل حمل و نقل عمومی باعث گسترش بیماریه ولی ظاهرا اشتباه فکر میکردم. ویروس هوشمند شده گفته اگه تو وسایل حمل و نقل عمومی باشی مریضتون نمیکنم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۹ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
باتوجه به اینکه آمار کرونا در ایران با جاهای دیگه فرق داره، آیا درسته که ویروس ایران دستکاری ژنتیکی شده است؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۲ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
آیا کنسرت ها را تعطیل می کنید. این که از نون شب هم واجب تر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
کنسرت کجا بود تو چرا سوزنت رو کنسرت گیر کرده؟ یعنی هیچ تجمعی دیگه نداریم؟ کلا چند نفر تو کنسرت هستند؟ تو تجمعاتی که شماها دوست دارید و با تعطیلیشون مخالفید چند برابر یه کنسرت تجمع صورت میگیره؟
Iran (Islamic Republic of)
روح الله
۰۷:۲۳ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
این که نشد تعطیلی کامل باید کلا تعطیلدمیکردید وقتی اداره ها بارگز باشه معلوم مردم وقتی تعطبلی هستن دوباره برای انجام کار های اداری هجوم میارن باید این محدودیت خیلی شدید تر اعمال بشه و تا دوهفته نزارن کسی تو شهر تردد کنه فقط اینطوری از شر کرونا راحت میشیم
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۱:۴۳ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
محدودیت ها هیچ کدام بازدارنده نیست بماند تشدید کننده هم هست مثلاً وقتی همه ساعت هجده تعطیل کنند نتیجه می‌شود ترافیک سنگین بعد از ساعت هجده و ازدحام جمعیت از ساعت شانزده تا هجده در بازار و یا اینکه منع تردد شهر به شهر خودروهای شخصی نتیجه می‌شود ازدحام جمعیت در قطار ها و اتوبوس ها و ... تنها راه همان دو هفته تعطیل شدن هستش البته با کمک معیشتی برای اقشار آسیب‌پذیر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۰ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
چون کرونا روزا خوابه و شبا راس ساعت 9 بیدار میشه
United States of America
ناشناس
۰۰:۵۶ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
درکش برام سخته که تردد ماشین شخصی به انتشار کرونا دامن میزنند ولی تردد با وسایل نقلیه عمومی جلوی انتشار رو میگیره.
واقعا هیچ‌ وسیله ای بجز پلاک خودرو برای برخورد نداریم، قبول کنیم خیلی از نظر زیرساخت عقب هستیم و با این طرح های غیر عقلانی، هیچ کاری از پیش نمیبریم، ۸ ماه قبل هم کارنامه عملمون هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
اینا همش بهانست تا با جریمه ماشینها کسری بودجه رو جبران کنند این کرونا هر چقدر برای مردم بد و نحس بوده برای دولتیا خوب نون و آب داشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
انشالله که بیاد پایین امار ...عده ای ازمسئولین هم واقعا تلاش خودشون رومیکنند...
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۳:۲۸ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
با سلام.جناب آقای دکتر حریرپی بر مبنای کدام آمار میهمانی های خانوادگی را عامل کرونا میدانند.از نوع ابتلا متوجه میشن یا علایمش با سایر ابتلا ها فرق می کنه.خواهیم دید که این کارها هم فایده نخواهد داد.
آخرین اخبار