در گزارش زیر طرز تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همه ما ایتالیا را به عنوان خاستگاه غذا‌های خوشمزه می‌شناسیم و عجیب است که در میان دستور غذا‌های بی‌نظیر ایتالیایی نتوانیم طرز تهیه سوپ لوبیا خوشمزه را پیدا کنیم. به دلایل مختلفی از جمله تجارت ایرانیان با ایتالیایی‌ها از طریق جاده ابریشم و ذائقه نزدیک مردمان این دو کشور، خوراک‌های بسیاری مانند انواع اسپاگتی و پیتزا از ایتالیا وارد سفره‌های ایرانی شده که بسیار هم مورد توجه ایرانیان واقع شده است. جالب است بدانید که خوراک لوبیای خوشمزه خودمان هم ریشه ایتالیایی دارد و در ایتالیا با نام سوپ لوبیا معروف است.

سوپ لوبیا ایتالیایی یک غذای کلاسیک محسوب می‌شود که به عنوان پیش غذا و میان وعده در بیشتر رستوران‌ها در ایتالیا سرو می‌شود. شما می‌توانید این غذای لذیذ را مطابق دستور زیر تهیه کنید و با اضافه یا کم کردن مواد و ادویه‌های مختلف آن را دستخوش تغییراتی کنید تا متناسب با سلیقه خودتان شود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک سوپ لوبیا ایتالیایی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید

مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی

لوبیا چیتی ۶۵۰ گرم
پیاز بزرگ یک عدد
سیر دو حبه
سس گوجه‌فرنگی دو فنجان
ریحان خشک شده یک قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشک شده نصف قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی

اگر به خاطر داشته باشید پیش از این ما دستور پخت خوراک لوبیا عروس و خوراک لوبیا با گوشت را به شما آموزش داده‌ایم، اما این‌بار می‌خواهیم با هم دستور پخت یک سوپ لوبیا ایتالیایی خوشمزه را یاد بگیریم که گزینه‌ای مناسب برای افراد با رژیم غذایی سالم است. برای تهیه این سوپ لازم است لوبیا چیتی را از حدود دو تا سه ساعت قبل پخت داخل آب قرار دهید تا پخت آن‌ها آسان‌تر شود. یک عدد پیاز بزرگ را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. دو حبه سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. یک قابلمه متوسط بردارید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید تا روغن داغ شود. پیاز‌ها را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا رنگ پیاز‌ها کمی تغییر کند و طلایی شود. سپس سیر را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه تفت دهید تا زمانی که عطر سیر آشپزخانه‌تان را پر کند.

سس گوجه فرنگی را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. لوبیا چیتی از پیش خیس شده را به باقی مواد اضافه کنید. سپس به مقدار کافی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

پس از گذشت چند دقیقه یک قاشق غذاخوری ریحان خشک شده و نصف قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک شده اضافه کنید. اجازه دهید تا مخلوط آرام بجوشد و عطر و مزه سبزیجات خشک آن آزاد شود.

حرارت زیر قابلمه را کم کنید و هر از گاهی هم بزنید. کمی بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. زمانی که مطمئن شدید که لوبیا چیتی‌ها خوب پخته شده‌اند اجازه دهید تا سوپ پنج تا هفت دقیقه بیشتر بپزد. پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش کنید و سوپ را داخل کاسه‌های خود بریزید و نوش جان کنید.


نکات

برای بهتر شدن مزه سوپ می‌توانید قارچ خرد شده به آن اضافه کنید.
در هنگام سرو می‌توانید یک قاشق روغن زیتون روی سوپ بریزید.
اگر از طرفداران طعم ترش هستید، می‌توانید آب یک لیمو ترش را بگیرید و داخل سوپ بریزید.
در صورتی که سوپ ازنظر شما شل بود، می‌توانید یک قاشق آرد سفید را در مقداری آب گرم حل کنید و به سوپ اضافه کنید. این کار باعث می‌شود سوپ قوام بیشتری داشته باشد.
در صورتی که زمانی برای خیس کردن لوبیا ندارید می‌توانید از کنسرو لوبیا استفاده کنید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۵۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۹
اب رو بعد اضافه کردن لوبیاها اضافه کن اما اگر لوبیاها را جداگانه با آب بپزید بعد به سس اضافه کنید هم خوشمزه تر میشود هم ده دیقه بیشتر پخت لازم نداری
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۲۲:۳۱ ۲۴ آبان ۱۳۹۹
آب را کی و چه مقدار اذافه کنیم ؟؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۵۴ ۲۵ آبان ۱۳۹۹
اب را بعد اضافه کردن لوبیا به سس اضافه کنید یا میتوانید لوبیاها را جداگانه بپزید بعد به سس اضافه کنید که دراینجا ده دیقه بعد مزه ها به خورد هم میروند وغذا اماده است که اگر لوبیا را جداگانه بپزید مزه آن بهتر میشود