به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک پیش غذا یا وعدهی سبک مناسب برای مواقعی که هم عجله دارید و هم میخواهید غذایی مقوی و خانگی بخورید. بچهها هم از خوردش مطمئنا لذت میبرند.
مواد لازم:
نان تست به تعداد دلخواه
پنیر ورقهای (چدار، گودا یا پنیر تست) به تعداد نانها
تخم مرغ
آرد سوخاری مقداری
کره یا روغن جهت چرب کردن
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
نان تست را روی سطح کار با وردنه باز میکنیم. یعنی چندین بار وردنه را روی نان میکشیم تا فشرده و نازک بشه.
ورقهی پنیر را روی نان تست نازک شه قرار میدهیم و نان را رول میکنیم. برای فیکس کردن نانها از خلال دندان استفاده میکنیم.
تخم مرغ را همزده در ظرف گودی میریزیم. نان تست رول شده ر ا در تخم مرغ میغلتانیم.
سپس در آورده و در آرد سوخاری میغلتانیم تا همه جایش آغشته شود.
کره یا روغن را در تابه ریخته و داغ میکنیم. سپس تست رولهای آماده شده را در تابه با حرارت کم سرخ میکنیم.
رولها را جابجا میکنیم تا همه جایشان سرخ شود.
برای سرو خلال دندان را جدا میکنیم.
نکته: حرارت اگر زیاد باشد روی رولها سریع میسوزد، ولی پنیر داخلی آب نمیشود. پس حرارت را تا حد امکان کم میکنیم.
منبع: سرآشپزباشی
انتهای پیام/