به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ خسروی رئیس جهاد کشاورزی سنقر و کلیایی گفت : در حال حاضر محصول آفتابگردان این شهرستان با برند معروف تخمه سنقری به صورت فلهای به بازار عرضه میشود که با ساخت این کارگاه نیمی از محصولات فرآوری خواهد شد.
او گفت : با فرآوری تخمه تولیدی در سنقر علاوه بر ایجاد اشتغال در صنایع تبدیلی، از خام فروشی محصول جلوگیری میشود و ارزش افزوده بیشتری نیز به دنبال خواهد داشت.
او افزود: امسال ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان به کشت تخمه اختصاص یافت که با متوسط عملکرد ۲/۳ تن در هکتار ۶ هزار و ۵۰۰ تن محصول تولیده شده است.
رئیس جهاد کشاورزی سنقر و کلیایی افزود: آفتابگردان تولیدی در این شهرستان از رقم آفتابگردان آجیلی بوده که در داخل و حتی در خارج از کشور هم طرفداران زیادی دارد، بگونهای که سالانه حدود ۱۰ درصد آفتابگردان آجیلی این شهرستان به خارج از کشور صادر میشود .
انتهای پیام/د