مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه سطح باغات انار شهرستان را ۶۵۵ هکتار عنوان کرد و گفت:۵۰۶ هکتار از باغات انار این شهرستان بارور بوده و مابقی نهال هستند و هنوز به مرحله باروری نرسیده‌اند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ صفیعی با بیان اینکه ملس ساوه، یوسف خانی و ترش انار مخصوص رب از ارقام انار باغات شهرستان پاوه هستند گفت:امسال متوسط برداشت انار در باغات انار شهرستان پاوه پنج تن در هکتار است، برآورد می‌شود امسال بیش از ۲۵۰۰ تن انار در باغات این شهرستان برداشت شود.

صفیعی با بیان اینکه عمده انار تولیدی در باغات انار شهرستان پاوه به صورت تازه خوری به مصرف می‌رسد، گفت: ارقام ترش و ریز که بازارپسندی پایینی دارند به صورت رب انار پخته و عرضه می‌شوند که این روز‌ها که در فصل برداشت محصول هستیم بساط رب انار گیری در خانه‌های باغداران این شهرستان برپا شده است.

او با اشاره به مطرح شدن درخواست‌هایی برای اخذ مجوز برای تولید رب انار به شکل صنعتی در شهرستان، گفت: با وجود این درخواست‌ها هنوز هیچ واحد صنعتی رب انارگیری در شهرستان فعال نشده که البته اقبال زیاد مردم به خرید رب انار به شکل سنتی در این موضوع بی تاثیر نبوده است.

صفیعی با بیان اینکه بیشترین باغات انار استان کرمانشاه در شهرستان پاوه قرار دارند، گفت: انار تولیدی در باغات این شهرستان به دلیل عدم استفاده از سم و کود جزو محصولات پاک به شمار می‌روند که البته در صورت انجام آزمایشات لازم و طی کردن روال معمول، محصول تولیدی در باغات این شهرستان پتانسیل دریافت برند ارگانیک را هم دارد، کما اینکه در دو هفته گذشته نمونه گیری از تعدادی از باغات این شهرستان برای دریافت مجوز محصول ارگانیک انجام گرفته است.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.