در گزارش زیر طرز تهیه شکر پلو شیرازی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شکر پلو شیرازی غذای سنتی و اصیل ایرانی است که بیشتر آن را برای مجالس بزرگ تهیه می‌کنند این برنج مجلسی بیشتر با گوشت و مرغ سرو می‌شود. شکر پلو از نذری‌های محبوب ماه مبارک رمضان و محرم در شیراز محصوب می‌شود که معمولا آن را با خورشت قیمه میل می‌کنند. کسانی‌که طرفدار غذا‌های شیرین مثل شیرین‌پلو هستند قطعا از این غذا استقبال می‌کنند. با این که این غذا را بیشتر برای مهمانی‌ها تدارک می‌بینند، اما تهیه آن چندان مشکل نیست، در ادامه طرز تهیه شکرپلو خوشمزه شیرازی را با هم می‌خوانیم.

مواد لازم

برنج یک کیلوگرم
شکر یک کیلوگرم
روغن دو قاشق غذاخوری
خلال بادام و پسته به مقدار لازم
خلال نارنج یا پوست پرتقال به مقدار لازم
زعفران یک قاشق چای‌خوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
گلاب یک پیمانه


یشتر بخوانید:

طرز تهیه شکر پلو شیرازی

برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید، برای دیدن طرز تهیه انواع برنج کته و طرز تهیه برنج آبکش روی لینک‌ها کلیک کنید.

خلال نارنج را دو یا سه مرتبه در آب بجوشانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

خلال بادام و پسته را در مقدار کمی گلاب خیس کنید.

شکر را در ظرفی جداگانه با دو لیوان آب و گلاب بجوشانید تا شکر غلیظ شده و به صورت شیره در بیاید.


زعفران را با مقداری آب جوش مخلوط کنید و به شکر اضافه کنید. سپس مقداری روغن (حدود دو قاشق کافی است) به آن اضافه کنید.

برنج را روی حرارت بگذارید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید، قبل از اینکه برنج به صورت کامل دم بکشد، آن را از روی حرارت بردارید.

برنج را داخل سینی بریزید و شیره‌ای که تهیه کردید را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

دوباره برنج را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا دم بکشد.

خلال‌ها را هم با کمی شهد شکر روی حرارت ملایم تفت دهید و بگذارید مدتی داخل آن بماند، پس از آنکه برنج به خوبی پخت و دم کشید، آن را داخل دیس بکشید و با خلال‌ها تزیین کنید.

 

منبع:

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۱۴ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
کاش فیلم میزاشتین تا ببینیم غلظت سهد شکر چقد باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۰ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
به اندازه ای که می گذاریم کنار برای یکساعت شکرک بزنه خیلی غلیظ باید باشه من شيرازيم انشالله درست کنید ولذت ببرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۲ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
غلیظ باید باشه به اندازه ای که بعد از یکساعت شکرک بزنه من شيرازيم