به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آرش خجسته، رئیس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی در جواب نامه بسیج دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضویت مریم روحانی دختر رئیس جمهور را به عنوان هیئت علمی این دانشگاه تایید کرد.
خانم روحانی از تاریخ ۹۸/۱۰/۱۸ به عنوان عضو هیات علمی تعهداتی (ضریب k) در دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شروع به کار کرده است.
پیش از این محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور، عضویت دختر رییس جمهور را در هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تکذیب کرده بود.
این در حالیست که پیشتر روابط عمومی دانشگاه در پاسخی به حضور خانم مریم روحانی به عنوان عضو هیات علمی تعهداتی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی را تایید کرده بود.
پیش تر بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی، «خانم دکتر مریم روحانی فارغ التحصیل رشته دکترای زیست فناوری پزشکی از انستیتو پاستور ایران میباشد که پس از فارغالتحصیلی درخواست گذراندن تعهدات قانونی خود را در آذرماه سال ۹۸ به دانشکدههای فن آوریهای نوین پزشکی دانشگاه ارائه دادهاند.
پس از ارزیابی سوابق تحصیلی و تحقیقاتی نامبرده در دانشکده مذکور درخواست ایشان جهت شروع خدمت در گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی با نظر موافق به معاونت آموزشی دانشگاه اعلام میگردد، معاونت آموزشی دانشگاه نیز بر اساس ماده ۱۴ آییننامه اداری و استخدامی اعضاء هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور و همچنین بخشنامه شماره ۳۵۷۳/۵۰۰/د معاونت آموزشی وزارت متبوع به مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت منعکس میکند و پس از آن مرکز امور هیات علمی وزارت متبوع طی نامه شماره ۴۱۷۸/۵۰۶/د مورخ ۲۱/۰۹/۹۸ موافقت خود را جهت انجام تعهدات قانونی در قالب هیات علمی ایشان به دانشگاه اعلام کرد. برهمین اساس وی جهت گذراندن تعهدات قانونی از تاریخ ۱۸/۱۰/۹۸ به عنوان عضو هیات علمی تعهداتی در دانشکده فناوریهای نوین پزشکی شروع به کار نموده است.
قابل ذکر است در حال حاضر تعداد ۲۸۹ نفر از اعضای هیات علمی تعهداتی با شرایط مشابه ایشان در دانشگاه مشغول گذراندن تعهدات قانونی خود میباشند و طبق ماده ۱۴ آییننامه اداری و استخدامی اعضاء هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، مجوزی برای استخدام رسمی آنها نمیباشد و به کارگیری متعهدین خدمت مستلزم وجود ردیف سازمانی بلاتصدی و مجوز استخدام به عنوان عضو هیات علمی نمیباشد و این افراد صرفاً تعهدات قانونی را در دانشگاه طی خواهند نمود.
بدیهی است پس از پایان تعهدات رابطه کاری این گونه افراد با دانشگاه قطع خواهد شد و صرفاً افرادی به استخدام هیات علمی دانشگاه در خواهند آمد که در فراخوان جذب اعضاء هیات علمی دانشگاه شرکت نمایند».
انتهای پیام/