به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، ابراهیمی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان گفت: این آموزشها برای توانمندسازی و فراهم کردن بستر اتصال ۴۰۰ نفر از متقاضیان مشاغل مزیت دار استان به بازار کار ارائه میشود.
او افزود: الگوی ملی توسعه مشاغل خانگی، در دبیرخانه توسعه و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال ۹۶ طراحی و تصویب شد که برای اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای، واسطهای و تسهیلگر، انتخاب شد.
شناسایی، توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار، از مسئولیتهایی است که در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به عهده جهاد دانشگاهی گذاشته شده است.
بیشتر بخوانید
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان افزود: آموزش به متقاضیان مشاغل مزیت دار، به دو صورت عمومی و تخصصی به افراد واجد شرایط ارائه میشود که دارا بودن سن حداقل ۱۸ سال، بومی بودن در استان محل ثبت نام و نداشتن اشتغال تمام وقت و بیمه کارفرمایی، شرایط لازم برای برخورداری از این آموزش هاست.
ابراهیمی گفت: متقاضیان میتوانند در مشاغل خیاط لباس (پوشاک)، کارباف سنتی (حوله بافی)، پرورش دهنده زنبور عسل، مترجمی زبان خارجه، تراشکار سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، گلیم باف، ویراستاری (مقاله، کتاب و ...)، پاپیه ماشه ساز، رودوزیهای سنتی، نمد دوز مدرن، جاجیم، قالی بافی، دوزنده کیف و ساک پارچه ای، پرده دوز و ملحفه دوز، دوخت لباس مبل، لعاب کار سفال، قلم زن، معرق کار چوب، حصیرباف، بافنده الیاف چوبی و ... در سامانه inhb.ir نام نویسی کنند.
او با بیان اینکه نام نویسی تا ۸ آبان امسال ادامه دارد افزود: متقاضیان پس از نام نویسی، غربالگری و راستی آزمایی میشوند و سپس به متقاضیان آموزشها و مشاورههای عمومی و تخصصی و اتصال به بازار ارائه خواهد شد.
انتهای پیام / ط آ