به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کیک میوه ای، یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ برای همه افراد و به خصوص کودکان میباشد. وجود انواع میوههای تازه فصل در این کیک خوشمزه، باعث طرفداری آن در میان اکثر افراد شده است. از این رو میتوانید این کیک خوشمزه و عالی را در زمان بسیار کوتاهی و خیلی راحت در منزل طبخ کرده و یک عصرانه دلچسب و لذیذ به همراه خانواده نوش جان کنید.
کیک میوهای را هم میتوانید در قالبهای ساده طبخ کنید و پس از آماده شدن در شکلها و اندازههای مورد نظر خود برش دهید. همچنین میتوانید آن را در قالبهای کاپ کیک تک نفره آماده کنید و به راحتی سرو نمایید. با این روش میتوانید بر روی هر قالب یک تکه از برشهای میوه خشک شده شکری را نیز به صورت تزیین بر روی آن بگذارید و ظاهر آن را عالی کنید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
آرد: ۱ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
شیر: دو سوم لیوان
کره آب شده: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
تکههای میوه مدنظر: به مقدار لازم
پودر گردو: به مقدار لازم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
جوششیرین: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آبمیوه مدنظر: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها، وانیل و هل را در یک ظرف ریخته و مخلوط نمایید.
سپس شکر را افزوده و ۳ تا ۵ دقیقه مواد را با همزن برقی مخلوط نمایید تا شکر حل شود.
آبمیوه، شیر و سپس کره را افزوده و مخلوط کنید.
در یک ظرف جداگانه آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به ظرف مواد افزوده و هم بزنید.
سپس تکههای میوه شکری و پودر گردو را نیز اضافه و مخلوط کنید.
قالب کیک را کمی چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه بعد از گرم شدن، سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه در آن قرار دهید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/