به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوردن غذاهای هندی همچون کاری سبزیجات پاییزی درست مثل شنا کردن در اقیانوس ادویهجات است. خوردنیهای هندی فقط تند نیستند بلکه از انواع و اقسام طعم دهندهها و ادویهها هنگام تهیه این غذاهای خوشمزه و عجیب و غریب استفاده میشود. غذاهای هندی اغلب با برنج و ترشی و مقدار زیادی سبزیجات سرو میشوند. کاری سبزیجات پاییزی یا Autumn Vegetable Curry را هندیها با سبزیجاتی همچون گل کلم، گوجه فرنگی، پیاز و گشنیز تهیه میکنند. مواد اولیه برای پختن این غذا را به سادگی میتوانید پیدا کنید. این خورش با سبزیجات پخته میشود و در تهیه آن از روغن زیتون استفاده میشود پس یک غذای کاملا گیاهی و سالم است. هندیها کاری سبزیجات پاییزی را با برنج سرو میکنند.
کاری یک ادویه اصیل هندی است که کاربرد بسیاری دارد. در هندوستان انواع و اقسام خوراکیها را با کاری درست میکنند. کاری مرغ، خورش کاری و پاوباجی و کاری سبزیجات از معروفترین غذاهای هندی هستند که ماده اصلی آنها کاری است. حتی خورش کاری سبزیجات نیز انواع مختلف و دستور پختهای متنوعی دارد. نوع دیگر کاری سبزیجات با کدو حلوایی، سیر، پیاز قرمز، رب گوجه، پاپریکا و دارچین و عصاره سبزیجات درست میشود.
طعم خورش کاری وابسته به نوع و میزان ادویه جاتی است که در آن استفاده میکنید. قِلق خورش کاری بعد از چند بار تهیه دستتان میآید و میتوانید آن را تنها در چند دقیقه آماده کنید.
بیشتر بخوانید:
اگر عاشق غذاهای پر ادویه و آتشین هندی هستید به سایر دستور پختهای غذاهای هندی که در غذالند قرار دادیم سری بزنید. دستور تهیه املت هندی، سس ماست و تخم مرغ تند را از دست ندهید.
مواد لازم
روغن زیتون: یک و یک دوم قاشق چایخوری
سیب زمینی شیرین خرد شده: یک فنجان
گلچه گل کلم: یک فنجان
پیاز:یک چهارم فنجان
پودر ادویه کاری: دو قاشق چایخوری
آب سبزیجات:یک دوم فنجان
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
نخود آب کشیده و خشک شده: ۴۲۵ گرم
گوجه فرنگی ریز خرد شده: ۴۱۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
ماست چکیده: یک دوم فنجان
یک ماهی تابه بزرگ بردارید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
کمی روغن زیتون بریزید و سیب زمینی شیرین را سرخ کنید.
شعله گاز را کم کنید.
پیاز، گل کلم و پودر کاری را در ماهیتابه بریزید و به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید.
مواد را در حین سرخ کردن با هم مخلوط کنید.
آب سبزیجات، نمک، نخود و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تا جوش آمدن مخلوط صبر کنید.
در ماهیتابه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
مخلوط را در حین جوشیدن هم بزنید.
سپس آن را با گشنیز و ماست چکیده سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/