به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز کوکی خوشمزه را تنها با یک روی نمیتوان توضیح داد. کوکی مکزیکی که آن را با اسمهای دیگری مثل کوکی عروسی یا گلوله برفی هم میشناسند، یکی از انواع کوکی خوشمزه است که طرز تهیه بسیار راحت و بیدردسری دارد. کافیست مواد لازمش که در هر خانهای پیدا میشود را آماده کنید و با ما مرحله به مرحله پیش بروید. فقط نکتهای که در ابتدا باید به آن توجه کنید، انتخاب مغز و آجیل است؛ که در مواد لازم ما از گردو ژاپنی استفاده کردیم. شما میتوانید بسته به ذائقهتان از پسته، بادام، بادام هندی یا بادام زمینی و حتی دانه کاج استفاده کنید. استفاده از هر کدام از این مغزها رنگ و طعم متفاوتی به کوکیهایتان میدهد. با طرز تهیه کوکی مکزیکی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی خوشمزه مکزیکی
گردو ژاپنی نصف فنجان
آرد همه منظوره دو فنجان
دارچین آسیاب شده سهچهارم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یکچهارم قاشق چایخوری
کره بدون نمک ۲۳۰ گرم
پودر قند یکونیم فنجان
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوکی خوشمزه مکزیکی
گردو ژاپنیها را داخل یک ماهیتابه بریزید و حدود هشت تا ده دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بو داده شوند. سپس آنها را حدود بیست دقیقه داخل یک بشقاب بزرگ بریزید تا کاملا خنک شوند.
بعد از این که گردو ژاپنیها کاملا خنک شدند، آنها را داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا خرد شوند.
آرد، آجیل خرد شده، دارچین، نمک و فلفل را داخل یک کاسه متوسط بریزید و با قاشق مخلوطشان کنید.
کره و نصف فنجان پودر قند را داخل یک کاسه بریزید و حدود سه دقیقه با همزن برقی دور متوسط تا زیاد بزنید تا بافتی نرم ایجاد شود. همزن را متوقف کنید. سپس وانیل را اضافه کرده و دیوارههای ظرف را به کمک یک لیسک پاک کنید.
مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید. همزن برقی را به سرعت کم برگردانید و آرام مواد را هم بزنید در حد این که فقط مخلوط شوند.
خمیر به دست آمده را داخل یک پلاستیک بریزید و در یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شود؛ حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت کافیست تا خمیر خیلی سفت نشود و هنوز به اندازه کافی نرم باشد.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روی دو تا از سینیهای فر کاغذ روغنی بپوشانید. یک فنجان پودر قند باقیمانده را داخل یک کاسه کم عمق یا بشقاب قرار دهید.
خمیر را به شکل گلولههای متوسط دربیاورید و روی سینی فر با فاصله بچینید.
کوکیها را حدود هفت تا هشت دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزند. سپس آنها را روی توری بچینید تا خنک شوند. وقتی هنوز گرم هستند آنها را داخل پودر قند بغلتانید و بعد سرو کنید. نوش جان!
چند نکته
میتوانید به جای گردو ژاپنی از گردو معمولی یا هر آجیل دیگری مثل بادام، بادام هندی یا پسته استفاده کنید.
برای این که هر بار کوکیهای تازه بخورید، میتوانید بعد از این که خمیر را به شکل گلوله درآوردید، آنها را داخل فریزر در یک ظرف دربسته که هوا داخل آن نفوذ نمیکند بریزید و برای هر بار استفاده بپزید. فقط نباید به آنها پودر قند بزنید.
اگر از بادام زمینی به جای گردو ژاپنی استفاده میکنید، از مقدار آرد بیشتری استفاده کنید.
کوکی عسلی و کوکی مربایی از دیگر انواع کوکی خوشمزه هستند.
کوکیهای پخته شده را میتوانید در یک ظرف در بسته که هوا داخل آن نفوذ نمیکند، نگهداری کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/