در این مطلب دستورالعمل تهیه رول سالمون خامه‌ای با خامه ترش را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی سالمون از دسته ماهی‌های چرب است. گوشت آن سفت و چرب است و چربی آن در تمام قسمت‌هایش پخش شده. این ماهی سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ است و علاوه بر این پروتئین بدن ما را تامین می‌کند. به دلیل خواص زیادی که این ماهی دارد در این مطلب طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای با خامه ترش را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه رول سالمون خامه‌ای

خامه ترش ۱۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۳۰ میلی لیتر
رنده پوست لیمو ترش ۱ قاشق چایی خوری
فیله ماهی سالمون ۴ عدد
لیمو ترش حلقه‌ای خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده مقداری برای تزیین
سبزیجات بخارپز مقداری برای تزیین
سیب زمینی سرخ شده مقداری برای سرو
گوجه فرنگی مینیاتوری مقداری برای سرو


بیشتربخوانید


طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای

خامه ترش کاله، آب لیمو ترش و پوست لیمو ترش را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.

فیله‌های ماهی را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. از مخلوط خامه روی ماهی بمالید سپس ماهی را رول کنید و با کمک خلال چوبی آن را محکم کنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

حلقه‌های لیمو ترش را کف ظرف نسوزی بچینید سپس رول‌های ماهی را روی آن قرار دهید و روی ظرف را با فویل آلمینیومی بپوشانید. ظرف را تا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از پیش گرم شده قرار دهید تا بپزد.

رول ماهی خامه‌ای را از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. سس را روی آن بریزید. جعفری‌های خرد شده را روی ماهی بپاشید و آن را به همراه سبزیجات، سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی مینیاتوری سرو کنید.

منبع: کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.