به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسکن یا نان اسکن میتواند به عنوان شیرینی و پیش غذا پخته شود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه اسکن به عنوان یک پیش غذا را به شما یاد دهیم. سس فرانسوی یکی از بهترین سسهایی است که کنار این پیش غذا میتوانید سرو کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شکر یکچهارم قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
آرد سه پیمانه
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
پودرسیر نصف قاشق غذاخوری
کره هفت قاشق سوپخوری
سبزیجات معطر دو قاشق سوپخوری
ماء الشعیر ۲۵۰ میلیلیتر
جوزهندی یکچهارم قاشق چایخوری
دانه خردل درشت دو قاشق چایخوری
پنیر فرانسوی ۱۷۰ گرم
دانه فلفل سفید یکچهارم قاشق چایخوری
جعفری یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با همزن دستی هم بزنید سپس در غذاساز بریزید و روغن را به آن اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. ۳ پیمانه آرد، مقداری نمک، پودر سیر و یکسوم پیمانه آب سرد را به خمیر اضافه کنید. آن را در کاسه چرب شدهای قرار دهید، ۴ قاشق از کره و سبزیجات معطر را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. با حوله کاغذی روی خمیر را بپوشانید تا استراحت کند.
بقیه کره را در تابهای ذوب کنید. فلفل قرمز و بقیه آرد را اضافه و 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید تا آرد کره را به خود جذب کند. ماء الشعیر را طی سه مرحله اضافه و حرارت را زیاد کنید و مواد را 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط شوند. حرارت را کم کنید.
بقیه نمک، جوز هندی و دانه خردل را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس پنیر کممبر و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف قاشق سوپخوری کره را اضافه کرده سپس بگذارید کاملا سرد شود.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به ضخامت یک و نیم سانتیمتر باز کنید سپس با قالب دایرههای ۴ سانتیمتری آماده کنید. خمیرهای برشخورده را روی کاغذ روغنی چرب شده قرار دهید. ۲ قاشق چایخوری سس کممبر روی آن قرار دهید و ۲۰ تا ۲۲ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی شوند سپس از فر خارج کرده و با جعفری تازه تزیین و سرو کنید.
منبع: کاله
انتهای پیام/