در این مطلب قصد داریم روش تهیه سوتلاچ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوتلاچ که در زبان ترکی به معنی شیر لهیده یا نرم است، یک دسر پرطرفدار و شناخته‌شده ترکیه‌ای است. هنوز بسیاری از روستاییان شیر دام‌هایشان را دوشیده و این دسر خوشمزه را درست می‌کنند. امروز با طرز تهیه سوتلاچ شما را به یک روستای آرام ترکیه‌ای می‌بریم.

مواد لازم برای تهیه سوتلاچ

برنج یک استکان
آب ۱۰ استکان
شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک لیتر
شکر سه استکان
عصاره وانیل یک قاشق چای‌خوری
نشاسته یک قاشق غذاخوری
شیر یک استکان
زرده تخم‌مرغ یک عدد
سرشیر ۱۵۰ گرم
کره پاستوریزه یک عدد


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه سوتلاچ

برنج را داخل قابلمه بریزید و به همراه ۱۰ استکان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج‌ها کاملا باز شوند.

وقتی آب آن نسبتا کشیده شد، شیر را اضافه کنید و هم بزنید و سپس سه استکان شکر را اضافه کنید.

داخل کاسه‌ای دیگر نشاسته و یک استکان شیر را با هم مخلوط کنید. زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کرده و زرده را داخل آن بریزید و با چنگال یا همزن هم بزنید.

کم کم چند ملاقه از موادی که در قابلمه درست کردیم را به مخلوط نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا با هم هم‌دما شوند. (اگر آن را سریع اضافه کنیم ممکن است تخم‌مرغ و نشاسته بریده بریده شود).

مخلوط داخل کاسه را به بقیه مواد در قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. (هم زدن را به صورت مرتب ادامه دهید)

سرشیر را به مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا یکدست شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و کره را در قابلمه بیندازید و هم بزنید تا آب شود.

حالا مواد را با استفاده از ملاقه به کاسه‌های یکنفره (ظرف سوفله) منتقل کنید؛ و در آخر روی هر ظرف یک قاشق غذاخوری شیر بریزید.

کاسه‌ها را داخل فر قرار دهید؛ برای آنکه دسر شما زیاد خشک نشود مقداری آب داخل سینی فر بریزید (حدود یک فنجان). سپس سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید (حالت گریل فر را روشن کنید).

دسر ترکیه‌ای شما آماده است آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. اگر مایل بودید می‌توانید بعد از آنکه چند ساعت آن را داخل یخچال گذاشتید سرو کنید. نوش جان!


نکات

در این دستور به جای سرشیر می‌توانید از خامه صبحانه هم استفاده کنید.
اگر کاسه سفالی دارید می‌توانید سوتلاچ را در ظرف سفالی ریخته و داخل فر قرار دهید.
می‌توانید روی سوتلاچ را با مغز‌های رنده‌شده فندق، بادام یا گردو تزیین کنید.
در ترکیه استفاده از استکان‌های کمرباریک رواج دارد در این رسپی هم همین استکان مدنظر است.

 

منبع:  کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.