مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان از راهیابی ایده نوجوان خوزستانی به بخش رقابتی المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، وحید کیانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان گفت: ایده نوجوان خوزستانی عضو کانون پرورش فکری استان به بخش رقابتی چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران راه یافت.

او افزود: «فرفره» نام ایده «بیتا بهجو»، عضو مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره ۳ دزفول است که بر اساس اعلام ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، از سوی هیأت انتخاب المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران، به‌عنوان ایده راه‌یافته به بخش رقابتی این رویداد معرفی شده است.

کیانی بیان داشت: «بیتا بهجو»، از اعضا کارگاه‌های آموزشی سینماگران نوجوان است که زیر نظر سارا کلانی مربی فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و امیر حاتمیان مدرس دانشگاه و انجمن سینمای جوان ایران دفتر اهواز در رشته سینما در المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران شرکت کرد و توانست در رقابت با ۴۳۹ اثر رسیده از نوجوانان داخل کشور به این مهم دست یابد.

بر اساس این گزارش، مسابقه نقاشی (سالار منتظری) از یزد، چهل و پنج (نیما قدیمی) از پرند، صدا (سید مهدی موسوی‌زاده) از خمینی‌شهر، خداحافظ کرونا (مهدی گلی) از تبریز، دختر بابایی (معصومه توتاخانه) از مراغه، غیرقابل باور (کیارش نجف‌زاده) از مشهد، صورتک (فاطمه قدیری) از، خمینی‌شهر، خشم قلمبه (پوریا کاشی) از درچه‌پیاز، تولد رستا (کسرا علیزاده) از اردبیل، آنلاین (محدثه بزمی) از بندرعباس مشکلات و امکانات اینترنت (مرضیه اسمعیلی) از تهران، ایستگاه (سحر خانی) خمینی شهر، آسانسور (عارفه جعفری) از میبد، همسایه (عارفه فلاح) از میبد، ساندویچ (محمدصدرا جمالی پیله‌رود) از کرج، کلاس تاریخ (کارن جمال امیدی) از لاهیجان در این جشنواره حضور دارند.

همچنین خانه رویایی (امین عزیزی) از اردبیل، فری فایر و من و مامان (دانیال میزانی) از کرمان، سیمرغ (علیرضا فتحی) از همدان، من بابک هستم (حسین شلاگه) از تهران، فرفره (بیتا بهجو) از دزفول، ۱۲ تا (امیرعباس خالصی‌فر) از جغتای، دو احمق (سیدعلی قاضی‌پور) از جغتای، خودخواه (کسری روشن‌فکر) از سبزوار، خودنابودی (یاسین ایزی) از سبزوار، کارواش مدادی (نرگس فرزانه) از سبزوار، عروسی خوشمزه (مهدی فخری) از مشهد نام ۲۷ ایده منتخب نوجوانان داخل کشور است که در بخش رقابتی این دوره از المپیاد شرکت می‌کنند.

کارگاه‌های آموزشی سینماگران نوجوان از تابستان ۱۳۹۹ با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان و انجمن سینمای جوانان ایران دفتر اهواز آغاز شد و مقدمه‌ای برای راه‌اندازی انجمن سینماگران نوجوانان کانون استان خوزستان است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.