جعفر ایمانیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار داشت: سالانه به طور میانگین ۱۰ هزار تن پیاز در سطح ۲۰۰ هکتار از مزارع مهاباد توسط کشاورزان این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
او افزود: عملیات کاشت پیاز در مهاباد به صورت سنتی در فصل بهار و تنها به صورت آبی انجام شده و در طول تابستان نیازمند چندین نوبت آبدهی بوده و در اواخر شهریورماه برداشت میشود.
ایمانیان ادامه داد: در سال زراعی جاری ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مهاباد به کشت سبزی و صیفی جات از جمله پیاز، گوجهفرنگی، فلفل و سیبزمینی و انواع سبزی اختصاص یافته که نسبت به پارسال ۴۰ درصد افزایش یافته است.
بیشتر بخوانید
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد تصریح کرد: تربچه، تره، شاهی، اسفناج، جعفری، لوبیا سبز، گشنیز، چغندر، نخود فرنگی، مرزه، پیازچه، باقلا، و ریحان سبز و بنفش از جمله محصولاتی است که روستاییان در ابتدای فصل بهار و پاییز بذرهای آنها را در زمین میکارند تا پس از مدتی که رشد کرد به بازار عرضه کنند.
انتهای پیام/ه