رئیس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مهاباد گفت: کارشناسان جهادکشاورزی با هدف کاهش مصرف آب مزارع پیاز این شهرستان را مورد پایش و بررسی قرار دادند.

علیزاده رئیس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی دهستان مکریان غربی برای جلوگیری از هدر رفت آب زراعی ۹ هکتار از مزارع پیاز در روستای دارلک این شهرستان را مورد بررسی قرار دادند.

او افزود: پیاز در فصل بهار و تنها به صورت آبی کشت می‌شود و در طول تابستان نیازمند چندین نوبت آبدهی است و در اواخر شهریور ماه برداشت می‌شود.

علیزاده اضافه کرد: در سال زراعی جاری ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مهاباد به کشت سبزی و صیفی جات از جمله پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل و سیب‌زمینی و انواع سبزی اختصاص یافته که نسبت به پارسال ۴۰ درصد افزایش یافته است.

رئیس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مهاباد ادامه داد: تربچه، تره، شاهی، اسفناج، جعفری، لوبیا سبز، گشنیز، چغندر، نخود فرنگی، مرزه، پیازچه، باقلا، و ریحان سبز و بنفش از جمله محصولاتی است که روستاییان در ابتدای فصل بهار و پاییز بذر‌های آن‌ها را در زمین می‌کارند تا پس از مدتی که رشد کرد به بازار عرضه کنند.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.