به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در جلسه مشترک مدیران کل آموزش و پرورش و مشاوران امور بانوان استانها که با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: در همه ادیان الهی عدالت جایگاه والایی دارد و این موضوع آن یک خواسته مطلوب مهم و اساسی در همه جوامع است.
او افزود: آنجا بنای عدالت خراب میشود که نابرابری در آموزشها به وجود آید و از اینجا است که نابرابریها در اقتصاد، فرهنگ، اجتماع و... حاصل میشود.
حاجی میرزایی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران عملکرد خوبی را در زمینه عدالت آموزشی داشته است بنابراین باید تلاش کنیم تا سهم عدالت را در جامعه به خوبی توزیع کنیم.
او ادامه داد: جامعه ایران بخش مهمی از آیندهاش را به زنان سپرده است و اگر بپذیریم هرچه آموزشها عمیقتر باشند اثر بخشتر هستند؛ پس زنان نقش موثری در تعمیق آموزشها دارند و درجامعه تاثیرگذارترند.
وزیر آموزش و پرورش سهم بانوان در ساختن آینده کشور را درخشان توصیف و بیان کرد: بیش از ۶۰ درصد آموزشها در مدارس بر عهده خانمهاست و در این زمینه نقش به سزایی دارند؛ اگر به این موضوع، نقش زنان در خانواده و در تربیت فرزندان را هم اضافه کنیم ترکیب این دو نشان میدهد سهم خانمها در ساختن آینده جامعه موثر و البته سنگین است.
حاجی میرزایی ادامه داد: ما جایگاه زنان را در جامعه رفیع میدانیم و برای همکاری بیشتر با آنان تلاش میکنیم.
عضو کابینه تدبیر و امید گفت: زمینه همکاریهای مشترک بین آموزش و پرورش و معاونت امور بانوان و خانواده، با اهداف آموزش و پرورش تطبیق صد درصدی دارد.
او افزود: اگر نتوانیم از ظرفیت علمی، آموزشی و نقش زنان در تربیت نسل آینده استفاده کنیم جامعه در آینده با مشکل رو به رو میشود.
حاجی میرزایی ادامه داد: این که در دوران کرونایی اصل را بر حضور دانش آموزان در مدرسه قرار دادیم هدفمان گسترش چتر عدالت آموزشی در سراسر کشور بود.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: یکی از سیاستهای ما در دوره کرونایی جلوگیری از بازماندن دانش آموزان از تحصیل است در این زمینه با ۹ سازمان همکاریهای مشترکی داریم، تا از عوامل بازماندگی از تحصیل جلوگیری کنیم.
او اضافه کرد: از طریق شاد، شبکه ارتباطی با ارکان مدرسه را زنده نگه داشتیم و آن را جایگزین ارتباط کاغذی در نظام تعلیم و تربیت کردیم، و این فرصت خوبی برای امور بانوان برای توسعه طرحها در همه مدارس است، چون فضای مجازی محدودیتی در این خصوص ندارد.
عضو کابینه تدبیر و امید افزود: در زیست بوم جدید چیزهایی را از دست دادیم و عناصر جدیدی را نیز به دست آوردیم، به همین دلیل باید در برابر آنچه از دست دادیم، نهایت بهره را از فرصت ایجاد شده، ببریم.
گفتنی است در این نشست سه نفر از مدیران کل آموزش و پرورش و سه نفر از مشاوران امور بانوان استانها در حضور وزیر آموزش و پرورش و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از طریق ویدئو کنفرانس به ایراد سخن پرداختند و در پایان از کتاب مهارتهای اجتماعی دختران رونمایی شد.
انتهای پیام/