اساس تعلیم و تربیت چیست؟

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : اصلاح سبک زندگی و تغذیه باید در بطن امر تعلیم و تربیت قرار گیرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مجید یزدان‌پناه مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : اضافه وزن و چاقی در جامعه و به طور ویژه قشر دانش‌آموزی به معضلی جهانی تبدیل شده است و متولیان آموزش و پرورش که بعد از خانواده بیشترین تاثیر را در تربیت دارند باید با تمهید مقدمات و اعمال سیاست‌های منطقی به دنبال چاره‌اندیشی برای این مسئله مهم باشند.

او گفت : پروژه ملی کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان (کوچ) یکی از سیاست‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش در این راستا است و در استان کرمانشاه نیز کمیته‌ای ویژه جهت پیگیری این موضوع تشکیل شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: با توجه به این‌که اضافه وزن و چاقی زمینه‌ساز بروز بیماری‌های زمینه‌ای و خطرناکی است، می‌طلبد که والدین گرامی در این خصوص به وضعیت فرزندانشان توجه ویژه داشته باشند و با همراهی و همیاری آموزش و پرورش گامی در راستای سلامت جامعه بردارند.

  پروین معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان به تشریح برنامه‌های این معاونت جهت اجرای مطلوب پروژه ملی کوچ در استان خبر داد و گفت: پروژه غربالگری و تعیین شاخص توده بدنی تمامی دانش‌آموزان در دو مرحله اولیه و ثانویه صورت می‌گیرد که سنجش اولیه توده بدنی (BMI) و تکمیل اطلاعات (پیش‌آزمون) و ثبت آن‌ها در سامانه سناد حداکثر تا پایان آبان ماه سال جاری به انجام می‌رسد.

پروین افزود: آموزش، مشاوره، حمایت و نظارت بر افزایش فعالیت‌های حرکتی و کنترل تغذیه و نیز سنجش ثانویه شاخص توده بدنی (پس‌آزمون) ویژه دانش‌آموزان که دارای اضافه وزن و چاقی هستند حداکثر تا ۱۵ اسفندماه سال جاری همزمان با حضور در فعالیت‌های ایام احسان و نیکوکاری و روز درختکاری برگزار می‌شود و آیین اختتامیه نیز در هفته سلامت در فروردین ماه سال آینده انجام خواهد شد.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش استان گفت: کاهش تعداد دانش‌آموزان دارای اضافه وزن و مبتلا به چاقی به میزان ۳ درصد از اهداف اصلی این پروژه است .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار