به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ رضا مهدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای از حدود سه سال پیش چند سیاست و رویکرد مهم را پیگیری و در دستور کار قرار داده، گفت : بحث استانی شدن دانشگاهها یکی از مهمترین این سیاستها است که در آن بدنبال این هستیم که تکثیر عبث نداشته باشیم.
او گفت : برای مثال اگر در استانی چند دانشکده فنی و حرفهای داشته باشیم و در یکی از اینها رشتهای راه اندازی شود، دیگری نیازی نیست دیگر دانشکدهها هم چنین رشتهای را راه اندازی کنند.
معاون دانشگاه فنی و حرفهای ارجحیت جذب نیروهای جوان بومی داخلی را از دیگر رویکردهای مورد توجه این دانشگاه دانست و افزود: در تلاشیم تا نیروهای جوان نخبه دانشگاهی را جذب دانشگاه فنی و حرفهای کنیم که البته تا به امروز حدود ۲۰۰ نفر از این نیروها را بعنوان هیات علمی دانشگاه بکارگرفته ایم.
او به سیاست دانشگاه در تمرکز زدایی از تهران اشاره کرد و افزود: ایران کشور بزرگی است و قطعا ما در تهران نمیتوانیم برای هرکدام از استانها مطابق شرایط خاص خودشان تصمیم گیری کنیم، برای همین انتظار داریم دانشگاه هر استانی مستقل عمل کند، مگر برای کارهایی که نتوانند به تنهایی آن را انجام دهند و نیاز به ورود ما باشد.
مهدی با اشاره به بودجه محدود و اندک این دانشگاه هم گفت: کل پولی که از دولت میگیریم، یک سوم نیازمان هم نیست. سالانه به حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم، اما فقط هزار میلیارد تومان از دولت میگیریم.
او ادامه داد: در این راستا، همکاران ما جهاد گونه کار میکنند تا این کمبود را جبران کنند، البته صنایع استانها هم میتوانند به کمک دانشگاه بیایند و اگر تجهیزاتی و کارگاهی دارند در اختیارمان قرار دهند تا مجبور به احداث چنین زیرساختهایی نشویم؛ لذا اگر دانشگاه فنی و حرفهای در استانی خوب پیشرفت کرد، نشان میدهد که در استانش خوب حمایت شده است.
معاون دانشگاه فنی و حرفهای کشور بر افزایش مشارکت دادن دانشجویان در فعالیتهای دانشگاه هم تاکید کرد و گفت: ضروری است که برخی از کارهای دانشگاه مانند تعمیرات، تزئینات، برگزاری مراسم و... به دانشجویان واگذار شود، حتی اگر آن را بخوبی انجام ندادند هم اشکالی ندارد، چراکه باید چنین کارهایی را یاد بگیرند و بعد وارد جامعه شوند.
او افزود: رسالت دانشگاه هم براین اساس یعنی تربیت نیروی انسانی کامل است، لذا باید به دانشجویان فرصت دهیم تا خودشان را نشان دهند.
مهدی از تلاش برای ارتقاء همه جانبه کیفیت دانشگاه فنی و حرفهای کشور خبرداد و گفت: برای تحقق این هدف نیازمند مشارکت شرکایی همچون آموزش و پرورش هستیم.
او ادامه داد: از سوی دیگر باید کارگاههای باکیفیت را راه اندازی کنیم که امسال برای اینکار حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اختصاص دادهایم.
معاون دانشگاه فنی و حرفهای افزود: بکارگیری اساتید باکیفیت، بازنگری در دروس، افزایش کیفیت زندگی دانشجویان برای ایجاد انگیزه از موارد دیگری است که به تحقق این هدف کمک میکند .
انتهای پیام/د