به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای آماده کردن قیمه به روش تبریزیها، نیازی به اضافه کردن رب گوجه به این غذا ندارید. قیمه ترکی ادویه مخصوصی دارد و رنگش را هم از زعفران و دیگر ادویههایش میگیرد. در ادامه این مطلب،طرز تهیه قیمه تبریزی را خواهید خواند.
مواد لازم برای تهیه قیمه تبریزی
گوشت خورشتی گوسفند نیم کیلو
پیاز ساطوری سه عدد
لپه یک چهارم پیمانه
سیب زمینی خلالی چهار عدد
لیمو عمانی سه عدد
گرد لیمو یک قاشق چایخوری
زعفران ساییده یک قاشق چایخوری
ادویه قیمه: (دارچین، فلفلسیاه و میخک به نسبت یک، نصف و یک چهارم) یک قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه قیمه تبریزی
لپهای که از قبل خیس کردهاید را با یک پیمانه آب و کمی نمک روی اجاق بگذارید و به محض جوش آمدن لپه، کف روی آن را خالی کنید. سپس دوباره آب به آن اضافه کنید و لپه را برای نیم ساعت روی حرارت بگذارید تا نیمپز شود. سپس لیموها را به آن اضافه کنید.
کمی روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن خوب سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی آب گوشت جمع شد، آتش را کم کنید و ۲ ساعت برای نیمپز شدن گوشت صبر کنید. سپس کمی نمک، زعفران و گرد لیمو را اضافه کرده، لپه را در قابلمه بریزید و ۱ ساعت دیگر منتظر جا افتادن خورشت بمانید.
سیبزمینی را سرخ کنید و کنار بگذارید. دقیقا پیش از کشیدن خورشت، ادویه را به آن اضافه کنید. سپس گوشتها را کنار هم و لپهها را کنار هم توی ظرف بچینید.
سیبزمینی قیمه را بهتر است خیلی ریز خرد کنید تا به شکل چیپس خلالی سرخ شود. در زمان سرو غذا هم، سیبزمینی را بعد از کشیدن خورشت روی آن بریزید تا نم نکشد و حالت چیپسی و خشکش را حفظ کند.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/
من که امتحان نمیکنم
لپه را اگر تفت ندهی فرقی با آبگوشت ندارد - هر قدر هم ادویه اضافه می کنی بکن!