در این مطلب قصد داریم روش تهیه اسپاگتی ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسپاگتی در واقع همان ماکارونی رشته‌ای است. اگر ماکارونی را زیر مجموعه پاستا در نظر بگیرید، ماکارونی بر حسب منطقه و کشور دارای معانی مختلفی است و برخی از اشکال آن به صورت لوله‌های کوچک توخالی، حلزونی، مارپیچ، پاپیونی و ... است. ماکارونی رشته‌ای هم اسپاگتی نامیده می‌شود که سمبلیک‌ترین شکل ماکارونی برای ما ایرانی‌هاست. اسپاگتی را می‌توانید به صورت ساده و بدون گوشت، با سس اسپاگتی که می‌تواند با سویا، مرغ یا گوشت چرخ کرده و قلقلی درست شده باشد و حتی با میگو درست کنید.


مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد متوسط

گوجه فرنگی: ۸ عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد نگینی خرد شده

هویج: نصف یک عدد رنده شده

روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز یا فلفل قرمز خشک خرد شده: ۱/۲ یا ۱/۴ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

ریحان: ۲ دسته

پنیر پارمزان: مقداری


طرز تهیه

برای درست کردن این ماکارونی خوشمزه دم نکرده با گوشت و ریحان باید ابتدا سس گوشت ماکارونی را درست کنید. سس گوشت را می‌توانید با سویا که از قبل خیس خورده (برای این مقدار مواد ۲۵۰ گرم سویا)، با گوشت سینه مرغ که به صورت حبه‌ای خرد شده یا گوشت چرخکرده قرمز یا بوقلمون به صورت چرخ کرده یا قلقلی درست کنید.

ما در طرز تهیه این اسپاگتی ایتالیایی با گوشت و ریحان قرار است از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم که البته طرز تهیه با سایر مواد هم به همین ترتیب است. برای این کار پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و وقتی سبک شد گوشت را اضافه کنید و با پیاز خوب سرخ کنید. در اواسط سرخ شدن گوشت، هویج، فلفل دلمه‌ای، ادویه و نمک را اضافه کنید. در این فاصله گوجه فرنگی‌ها را پوره یا رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. وقتی آب گوجه فرنگی کشیده شد رب گوجه را اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا طعم خامی رب گرفته شود.

 

اسپاگتی را با آبجوش و نمک بپزید و آبکش کنید (مراقب باشید زیاد نرم و له نشود). مقداری از آب اسپاگتی را نگه دارید (مثل پاستا). کم کم مقداری از آب پاستا را در سس گوشت بریزید (مراقب باشید که زیاد اضافه نکنید، همین که سس کمی رقیق شود و برای جا افتادن اسپاگتی مناسب باشد کافی است). سبزی ریحان پاک و تمیز شسته شده و اسپاگتی پخته شده را هم اضافه کنید.

 

اجازه دهید اسپاگتی در سس گوشت چند جوش بخورد و نرم شود. به همین راحتی اسپاگتی شما حاضر است. روی اسپاگتی در صورت تمایل مقداری پنیر پارمزان رنده شده بریزید. می‌توانید این سس ماکارونی را کلا بدون گوشت و فقط با موادی که گفته شد به صورت کاملا گیاهی با سبزیجات درست کنید.


نکته مهم

اگر دوست دارید یک ماکارونی یا اسپاگتی دم کشیده با سس گوشت به سبک ایرانی داشته باشید باید سس اسپاگتی را به همین ترتیب درست کنید، ماکارونی را با آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید و به همان سبک قدیمی ماکارونی اسپاگتی و سس گوشت را دم بگذارید. از ته دیگ مورد علاقه‌تان هم به این ترتیب غافل نخواهید شد. یک روش دیگر هم این است که ماکارونی را دم بگذارید و سپس موقع سرو سس گوشت را روی آن بریزید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.