به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه چیزکیک اسپانیایی سن سباستین در سالهای اخیر بسیار محبوب شده است. بد نیست بدانید چیز کیک یکی از قدیمیترین دسرهای دنیا با ریشه یونانی است .
مواد لازم
پنیر خامهای: ۶۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد متوسط
خامه صبحانه: ۴۰۰ میلیلیتر (۲ بسته)
شکر: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس چیز کیک سن سباستین
شکر قهوهای: ¼ لیوان فرانسوی دستهدار
سرشیر: ۱۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه :
فر را روشن کنید و در دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. در طرز تهیه چیزکیک اسپانیایی سن سباستین این نکته مهم است که تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند پس چند ساعت قبل از شروع کار مواد را از یخچال بیرون بیاورید و در دمای محیط نگه دارید. تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید و با دور کند همزن هم بزنید. وقتی یکدست شدند و از حالت لختی درآمدند شکر و وانیل را اضافه کنید و کمی دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در یک ظرف جداگانه خامه و آرد با با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. پنیر خامهای را هم باید در یک ظرف جداگانه خوب با همزن هم بزنید تا کاملا نرم و لطیف و یکدست شود. وقتی یکدست شد خامه و آرد را هم اضافه کنید. حالا باید با دور کُند همزن شروع به هم زدن مواد بکنید. وقتی تمام مواد یکدست شدند سپس مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
بهتر است برای این مقدار مواد از یک قالب کمربندی سایز ۱۸ استفاده کنید. کف و دیوارههای قالب را با دو عدد کاغذ روغنی کاملا بپوشانید. مواد چیز کیک سن سباستین را در قالب بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه ۱۰ دقیقه هم در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد چیز کیک را بپزید.
قالب را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا خنک شود. سپس به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا چیز کیک راحت از قالب جدا شود. برای درست کردن سس چیز کیک سن سباستین به این ترتیب عمل کنید: شکر قهوهای، کره و سرشیر را با هم مخلوط کنید و روی شعله ملایم گاز هم بزنید تا یکدست شوند. ۲ الی سه دقیقه زمان کافی است. سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد روی چیز کیک سن سباستین بریزید. این چیز کیک ساده و خوشمزه را با انواع بستنی یا مارمالاد سرو کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/