در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی برشی از خرده‌های کیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی برشی از خرده‌های کیک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

یک مقدار کیک اضافه مونده
یک مشت فندق و یا گردو
۳ قاشق غذاخوری شکلات صبحانه (نوتلا و یا هر مارک دلخواه دیگر)
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری کاکائو
۱ قاشق چایخوری قهوه
کمی شیر (زمان ورز دادن کم کم اضافه کنید تا مقدار کافی شود)

رومال شیرینی:

۱۰۰ گرم شکلات به اضافه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع که به روش بن ماری ذوب شده


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

کیک را به وسیله دستان خود خرد کنید، کره را ذوب کنید و به همراه بقیه مواد اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید.
مواد شیرینی را کف یک قالب مستطیلی کیک که سلفون کشیده اید بریزید و با دست فشرده کنید. به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید و سپس در ظرفی برگردانید و برش بزنید.
برش‌ها را قبل از اینکه نرم شوند از یک سمت در شکلات ذوب شده فرو کنید. پس از اینکه شکلات کمی سفت شد روی شیرینی‌ها را با پودر پسته تزیین کنید.
نوش جان

منبع: khanoom khanoomha

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.