به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کاک کرمانشاه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد اولیه خمیر فیلو:
۵۰۰ گرم آرد گندم نول یا همه کاره
تقریبا یک و نیم لیوان آب
یک ق چ نمک
۳ ق غ روغن مایع
کره آب شده مقداری
مخلوط پودر قند و پودر هل
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه. یک ساعت با روکش پلاستیکی در دمای اتاق استراحت میدیم و بعد دوباره کمی ورز میدیم و چونه میگیریم. روی چونه هارو بپوشونید که خشک نشن یک ق غ آرد و یک ق غ نشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید و از اون روی سطح کار بپاشید. چونه هارو به ضخامت سه میل باز کنید و روی اون رو با مقدار زیادی از مخلوط آرد و نشاسته بپوشونید حالا لایه بعدی رو روش بذارید و الی آخر دقت کنید بین لایهها مقدار زیادی آرد بریزید، چون قراره دوباره باهمدیگه هم وردنه زده بشن و پهنتر بشن و نباید به هم بچسبن. اگه بار اولتونه خیلی نازکشون نکنید که اذیت نشید. حالا لایه هارو از روی هم یکی یکی بردارید و دوباره روی هم بچینید، ولی اینبار روی هر لایه رو با کره آب شده خوب چرب کنید روی لایه آخر که کره زدید مخلوطی از پودر قند و هل آسیاب شده رو الک کنید؛ و خمیر رو رول کنید با کمک نخ دندون رول رو به قسمتهای کوچکتری برش بزنید و در قالب چرب شده در فری که از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده حدود ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینیها رنگ طلایی بگیره بپزید و بعد از پخت روی اونها پودر قند یا مخلوط پودر قند و پودر پسته بریزید.
منبع: shirini ba asatid
انتهای پیام/