به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اشترودل نوعی غذا یا دسر است که از یک لایه نازک خمیر که با مواد و مخلفات مختلفی پر میشود و به صورت رول پیچیده و طبخ میشود.
اشترودل با طعم و مزههای متفاوت و همچنین از مواد متنوعی تهیه میشود، در ایران با انواع گوشت، پنیر و سبزیجات تهیه و به عنوان شام یا نهار سرو میشود.
مواد لازم:
- سینه مرغ پخته و ریش شده ۱ عدد
- سیب زمینی نگینی ۱ عدد
- فلفل دلمه نگینی ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۲۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- ادویه به میزان لازم
- خمیر جادویی به میزان لازم
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
برای تهیه مواد داخل اشترودل میتوانید از پیاز سرخ کرده و سیب زمینی نگینی تفت داده شده و قارچ کمی تفت داده شده، استفاده کنید.
با اضافه کردن فلفل دلمه و ادویه به مواد کمی آن را میپزیم و در مرحله آخر سینه مرغ ریش شده را به آن اضافه میکنم. همچنین میتوانید طبق ذایقهی خود از گوشت چرخکرده استفاده کنید.
خمیر جادویی را روی صفحه کار پهن کنید و مواد آماده کرده را در وسط خمیر قرار دهید کنارههای خمیر را به وسیله چاقو برش دهید و به طور ضربدری روی هم قرار دهید.
در انتها بعد از پیچیدن خمیر روی خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کنید و روی آن کنجد و سیاه دانه بپاشید. خمیر را داخل فر از قبل گرم شده بگذارید.
در مرحله اولیه پخت حرارت فر را از پایین تنظیم کنید تا خمیرتان بپزد و بعد قسمت بالایی فر را روش کرده تا روی خمیر نیز طلایی شود. نوش جان.
منبع: تبیان
انتهای پیام/