در این مطلب قصد داریم روش تهیه چیپس سیب زمینی حلقه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیپس سیب زمینی حلقه‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سیب زمینی آبپز ۵۰۰ گرم تقریبا ۵عدد متوسط شد برای من، ولی حتما وزن کنید.
نشاسته ذرت ۹۰ گرم (نشاسته با آرد ذرت فرق داره. نشاسته رنگش سفیده، ولی آرد ذرت زرد رنگه)
ادویه‌ها رو من چشمی ریختم شما هم طبق ذائقه تون میتونید کم و زیادش کنید، ولی هیچ کدومو حذف نکنید بخصوص پودر پیاز و سیر
پودرپیاز_پودرسیر_تخم گشنیز_زردچوبه_پودرفلفل قرمز_فلفل سیاه ونمک ۱ق غ
روغن مایع ۲ق غ پر


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
سیب زمینیا رو بپزید وپوست بگیرید، رنده ریز بزنید وبا دست ورز بدید تا حالت خمیری ویکدست شود (توجه داشته باشید سیب زمینی‌ها حتما باید کامل خنک شه بعد رنده کنید وگرنه خیلی چسبنده میشه موقع ورز دادن) ادویه‌ها ونشاسته ونمک رو اضافه وخوب مخلوط کنید. روغن رو هم روش بریزید وخوب ورز دهید. یک کیسه فریزر را روی سطح کار باز کنید وخوب چربش کنید مخلوط را روش بزارید. دستتونم چرب کنید روی خمیر بزنید، سپس یک کیسه فریزر چرب شده دیگه روش بکشید. باوردنه باز کنید. ضخامت ۴میل.
کاتر دایره رو چرب کنید وکاتر بزنید (قطر۶سانت)
حالا با ته ماسوره یا یک کاتر کوچکتر سایز تقریبا۳ونیم سانت وسط دایره‌های بزرگتر رو خالی کنید تا بشکل حلقه دربیاد. دایره‌های کوچکتر رو هم با سایز کوچک یک ماسوره دیگه خالی کنید. اضافه‌های خمیرو بردارید بعد دوباره اونا رو هم جمع کرده، بازکنیدوکاتر بزنید.
داخل روغن داغ شناور سرخشون کنید. حدود ۶الی۷ دقیقه. وقتی یدونه رو انداختید تو روغن صبر کنید پف کنه وبالا بیاد بعد اون یکی رو بندازید وگرنه بهم میچسبن. با چنگال هم زیرو رو کنید تا بهم نچسبن. داخل صافی ریخته تا روغن اضافه شون گرفته شه و با سس گوجه فرنگی تند نوش جان کنید.

منبع: ashpazi mehmoni

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.