به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا بحال بارها خودتان در منزل سوپ خامهای تهیه کردهاید، اما طرز تهیه این سوپ هویج خامهای با همه پیشغذاهایی که قبلا آماده کردهاید فرق دارد.
این سوپ خوشمزه عطر ادویههای هندی و سبزیجات را در خود دارد و میتواند پیش غذایی فوقالعاده برای مهمانیهای بزرگ باشد. این پیشغذای بی نظیر را آماده کنید و از طعم خاص و متفاوت آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- روغن آفتابگردان دو قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده دو عدد
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- زنجبیل یک قاشق چایخوری
- گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری
- پودر کاری یک قاشق غذاخوری
- هویج یک کیلو و ۲۵۰ گرم
- کلم بروکلی یک ساقه کوچک
- عصاره سبزیجات یک تکه
- شیر ۴۰۰ میلیگرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
- در یک قابلمه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. سپس پیازهای خرد شده را در آن ریخته و تفت دهید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه رنگ پیازها تغییر میکند و سبکتر میشوند. در این مرحله باید ادویهها را اضافه کرده و برای دو دقیقه مواد را روی حرارت هم بزنید. این سوپ هم مثل سوپ زنجبیل، عطر این ادویه پرخاصیت را در خود دارد.
- یک کیلو از هویج را خرد کرده و باقی آن را با رنده درشت رنده کنید. هویج خرد شده را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. سپس مقداری آب را به مواد اضافه کرده و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آنها برای پخت فرصت دهید.
- شعله را خاموش کنید و وقتی حرارت سوپ کمی پایینتر آمد، با گوشتکوب برقی یا غذاساز آن را به شکل یکدستی در بیاورید. مایه یکدست سوپ را به قابلمه برگردانید و هویج رنده شده و تکههای کوچک بروکلی رابه شیوه سوپ بروکلی، با ۵۰۰ میلیلیتر آب و عصاره سبزیجات به آن اضافه کنید. اگر گیاهخوار نیستید، به جای عصاره سبزیجات میتوانید از آب مرغ یا آب گوشت هم استفاده کنید.
- بعد از ۱۰ دقیقه شیر را اضافه کنید. وقتی شیر کمی جوشید، سوپ شما آماده است، اما اگر رقیقتر از انتظارتان بود میتوانید آن را بیشتر بجوشانید تا قوام بیاید.
- البته اگر گیاه خوار (وگان) هستید، میتوانید شیر را در دستور پخت این سوپ حذف کنید. یکی دو دقیقه قبل از سرو سوپ، جعفری که ریز خرد کردهاید را در آن بریزید و کمی از جعفری را هم برای تزیین روی سوپ کنار بگذارید. این سوپ خوشمزه را میتوانید با نانهای مخصوص سوپ به عنوان یک غذای کامل میل کنید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/
نداشت ...