به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه والس شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
یه پیمانه آرد و ۱۰۰ گرم کره و یه قاشق غذاخوری پودر قند و ۴ پنیر خامهای (۲۰۰ گرم) و کمی وانیل رو با هم مخلوط میکنیم.
_ تا وقتی یه خمیر نرم بدست بیاد مخلوطو ورز بدید.
_ نیمی از خمیرا رو به شکل توپ در بیارین نصف دیگشونم شکل اشک در بیارین.
_ بعد خمیرا رو ربع ساعت بزارین توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه.
بیشتر بخوانید
_ با چاقو وسط دایرهها رو خالی کنید تا بتونین ساقه رو واردش کنین
_ شکلات سفید رو به روش بنماری آب کنید و به کمکش ساقه و کلاهک قارچو بهم بچسبونید و بزارید توی یخچال تا بهم بچسبن
_ روی قارچها رو داخل شکلات بنماری شده فرو کنید، باز بزارین توی یخچال تا خودشو بگیره بعد یک پیمانه پودر قند روشون الک کنید.
نوش جان
منبع: ashpaziie_modern
انتهای پیام/