در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک اسفنجی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک اسفنجی یک کیک ساده است، ولی ویژگی اسفنجی بودن آن نسبت به کیک‌های ساده بیشتر است و از آن برای تهیه کیک تولد استفاده می‌شود.

اساس پخت برای تهیه بیشتر کیک‌های ساده یکسان است و فقط طریقه پخت و میزان مواد در آن‌ها متفاوت است، به طور مثال کیک ساده با کیک اسفنجی تفاوت خاصی ندارد و فقط در طرز تهیه کیک اسفنجی از تخم مرغ بیشتری استفاده می‌شود.

مواد لازم:

- تخم مرغ ۸ عدد
- شکر ۲۷۵ گرم
- آرد ۳۰۰ گرم
- آب سرد یک سوم پیمانه
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- عسل یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
در مرحله اول پخت کیک اسفنجی ابتدا سفیده و زرده‌ها را جدا کنید و سفیده تخم مرغ را به حدی بزنید که کاملا پف کند و سفت یعنی زمانی که ظرفتان را برمی گردانید از داخل ظرف نریزد بعد از این مراحل شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید و هم زدن را ادامه بدهید و بعد زرده را داخل ظرفی که شکاندید و جدا است را یک عدد یک عدد اضافه کنید یعنی همزن روشن باشد یک عدد زرده بریزید هم بزنید وقتی با سفیده ترکیب شد یک عدد دیگر زرده بزنید تا آخر زرده‌ها تمام شود سپس آردتان را هم که در ظرفی جدا سه بار با پکینگ پودر الک کردید آماده باشد.


بیشتربخوانید


در این مرحله زرده و سفیده ما آماده شده حالا وقت اضافه کردن عسل است عسل را برای چی اضافه می‌کنیم به خاطر رنگ آمدن کیک است. کیک بعد از پختن یک رنگ عسلی به خودش می‌گیرد اینجا دقت داشته باشید که عسل را با مقدار آبی که در دستور نوشتم مخلوط کنید بعد به مواد تخم مرغی اضافه کنید حالا نوبت اضافه کردن آرد است اینجا از یکی کمک بگیرید تا آرام آرام آرد را برای شما بریزد و شما هم با همزن دستی مشغول همزدن باشید.

بعد از آماده شدن مواد، ته قالبتان کاغذ روغنی را پهن کنید و دیواره‌ها را خیلی کم چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم کردید بریزید ۴۵ دقیقه و در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید البته حواستان به فر باشد دمای فر‌ها متغیر هست.

نکات کلیدی در تهیه کیک اسفنجی ساده:
- تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.

- قبل از پخت و آماده کردن کیک اسفنجی باید ظرف‌ها خشک و تمیز باشند.

- بیست دقیقه اول به هیچ عنوان درب فر باز نشود.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۹:۲۲ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
ببینید دوستان فقط چندتا فوت فند رعایت کنید نیازی به این همه درسر و کلی هم زدن سفید که اگر برقی نباشد دست درد میگره.ووو غیره نیست.. اول چهارتا تخم مرغ ده دقیقه بیرون از یخچال بزارید.بعد. تویک ظرف هم زرده هم سفید با هم مخلوط کنید.سه دقیقه. چهارتا قاشق غذا خوری شیر اضافه کنید.روغن یک سوم لیوان. شکر یک لیوان سر خالی.وانیل فقط برای بوی زوخم تخم است. نصف چای خوری. و همه رو هم میزنم بعد پکینک پودر. به آرد الک کرده اضافه کنید چای خوری. بعددکم کم زره زره با الک به مواد اضافه میکنیم. خیلی کم کم و هم زمان هم بزنید... دوستان تقریبا مثل بالا شد ولی اون درسر بیشتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۹ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
شیروروغن نداره؟ وانیل هم نداره؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
محمود روشنی
۰۹:۰۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
سلام و با تشکر از تهیه کیک اسفنجی راجب شیر هیچ صحبتی نکردید که جز افزودنی ها هست یا نه . و مقدارش و کی باید اضاف کرد. احتمال زیاد یادتون رفته وگرن کیک باید شیر داشته باشه بنظرم.
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۳:۵۳ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
سلام روغن یا کره و وانیل نیاز نداره؟ کسی درست کرده خوب شده
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۲:۱۰ ۰۷ شهريور ۱۳۹۹
استاد توی مواد اولیهط شیر نبود که اما توی دستور پختش بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۲ ۰۷ شهريور ۱۳۹۹
توی مواد لازم شیر نداشت چرا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۸ ۰۷ شهريور ۱۳۹۹
کیک اسفنجی شیر نداره
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۰۹:۱۱ ۰۷ شهريور ۱۳۹۹
روغن یا کره نداره این کیک ؟
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۰۰:۴۴ ۰۷ شهريور ۱۳۹۹
خیلی باحاله.