به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز یکشنبه (۱۹ مرداد) شاخص کل بورس تهران با رشد ۴۴ هزار واحدی وارد کانال دو میلیون و ۷۸ هزار واحد شد.
نمادهای فارس، فملی و شپنا بیشترین تأثیر مثبت و نمادهای برکت، وبانک و وخاور بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشتهاند.
بانکیها امروز پر تقاضا شروع به معامله کردند.دی٬ وبصادر٬ وپارس٬ وملل و وکار از جمله نمادهای مثبت گروه اند.ونوین٬ وپاسار٬ وآیند و وشهر متعادل اند.
خودروییها هم امروز معاملاتی نوسانی را تجربه میکنند.خمحرکه، خزامیا٬خبهمن٬ ورنا٬ خکمک٬خوساز٬ خلنت وخپویش با افزایش تقاضا همراه اند. خاهن٬ خکاوه٬ خچرخش٬ خموتور٬ خرینگ و خفنر منفی داد و ستد میشوند. ختوقا و خپارس متعادل اند.
نفتیها معاملاتی پر تقاضا را تجربه میکنند.شبندر٬شتران٬شپنا٬ شسپا٬ شبهرن٬ شبریز٬ شاوان و شپاس با افزایش قیمت همراه اند. ونفت٬ شراز و شزنگ متعادل اند.
محصولات شیمیایی امروز معاملاتی متعادل و مثبت را تجربه میکنند. فارس٬ تاپیکو٬ پارسان٬شیران٬شصدف٬ پاکشو٬ شفارس٬ شیراز وشاملا با افزایش قیمت همراه اند. شبصیر و شفارا پر عرضه داد و ستد میشوند. پترول متعادل است.
بیشتر بخوانید
در ساعت ۹ و ۴۰ دقیقه شاخص کل بورس پس از رشد ۴۴ هزار و ۶۵۰ واحدی (۲.۲ درصد) در ارتفاع دو میلیون و ۷۸ هزار واحد قرار گرفت.
همچنین شاخص کل هموزن با افزایش ۰.۹ درصدی مواجه شد. آخرین قیمت ۱۸۱ نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آنها افزایش یافته و ۱۶۵ نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بودهاند.
حقیقیها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۸۷۰ میلیارد تومان نقدینگی به بازار وارد کردند و نمادهای وغدیر, شبندر وشتران در گروه پربینندهترینهای بورس قرار گرفتند.
ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به شش هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان رسید.
بیشترین ورود پول حقیقی به بورس و فرابورس در سه گروه "فرآوردههای نفتی"، "بانکها و مؤسسات اعتباری" و "انبوهسازی، املاک و مستغلات" رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروههای "بیمه و صندوق بازنشستگی" و "قند و شکر" به نفع حقوقیها تمام شد.
سه نماد شپنا، شتران و شبندر لقب بیشترین افزایش سهام حقیقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقوقیها نیز بیشتر به البرز، خبهمن و شبصیر معطوف بود.
امروز افزایش سهام حقیقیها در ۱۳۲ نماد و افزایش سهام حقوقیها در ۱۴۷ نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم هزار و ۵۰ میلیارد تومان بود.
انتهای پیام/