به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انگور از آن دسته میوههایی است که بسیار متنوع است و دسرها و شیرینیهای گوناگونی با آن درست میشود. به همین منظور در ادامه قصد داریم روش تهیه دسر انگور را به شما عزیزان آموزش دهیم.با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ژله انگور دو بسته
بستنی وانیلی یک و نیم لیوان (یک لیوان هم میشه).
طرز تهیه:
ابتدا ژلههای انگور رو جدا جدا با دو تا لیوان آب جوش حل میکنیم و میذاریم کنار تا سرد بشه. بعد بستنی رو هم در دمای محیط میذاریم تا نرم بشه. وقتی ژلهها سرد شدند یکی را با بستنی مخلوط کرده و چند دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا مخلوط بشه.بعد کف روشو با قاشق بر میداریم.
بیشتر بخوانید
حالا لیوانها رو حالت کج میذاریم و داخل لیوان ها با قاشق ژله میریزیم و به همون حالت کج در یخچال میذاریم تا سفت بشه. بعد نوبت ژله بستنی هست. یه لایه میریزیم و همین طور ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/