در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر انگور را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انگور از آن دسته میوه‌هایی است که بسیار متنوع است و دسرها و شیرینی‌های گوناگونی با آن درست می‌شود. به همین منظور در ادامه قصد داریم روش تهیه دسر انگور را به شما عزیزان آموزش دهیم.با ما همراه باشید.

مواد لازم:
ژله انگور دو بسته
بستنی وانیلی یک و نیم لیوان (یک لیوان هم میشه).

طرز تهیه:
ابتدا ژله‌های انگور رو جدا جدا با دو تا لیوان آب جوش حل می‌کنیم و می‌ذاریم کنار تا سرد بشه. بعد بستنی رو هم در دمای محیط می‌ذاریم تا نرم بشه. وقتی ژله‌ها سرد شدند یکی را با بستنی مخلوط کرده و چند دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا مخلوط بشه.بعد کف روشو با قاشق بر می‌داریم.


بیشتر بخوانید


حالا لیوان‌ها رو حالت کج می‌ذاریم و داخل لیوان ها با قاشق ژله می‌ریزیم و به همون حالت کج در یخچال می‌ذاریم تا سفت بشه. بعد نوبت ژله بستنی هست. یه لایه می‌ریزیم و همین طور ادامه می‌دیم تا لیوان پر بشه.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.