به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، عبداله یوسفی رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: در شرایطی هم که حالت تجمیعی باشد (چاه عمیق، قنات) و تعداد مالکان زیاد باشند و آنها هم آماده اجرای طرح باشند دولت کمکهای خوبی را خواهد کرد.
او از کشاورزانی که دارای زمینهای کوچک هستند خواست تا در قالب تشکلها زمینهای کوچک را یکپارچه کنند، افزود: حتی دولت برای اجرای طرحهای آبیاری نوین اراضی یکپارچه تمامی هزینهها را پرداخت میکند که هم اکنون این یک فرصت است تا بهره برداران آن را غنیمت بدانند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه اراضی این استان خرد و در قطعات کوچک هستند، گفت: برای اجرای سامانههای آبیاری نوین در اراضی کوچک و خرده مالکی هزینههای زیادی انجام میشود که اگر کشاورزان زمینهای خود را تجمیع کنند دولت ۱۰۰ درصد اعتبارات را اختصاص میدهد.
بیشتر بخوانید
یوسفی با بیان اینکه علاوه بر افزایش راندمان آبیاری افزون بر ۳۰ درصد میزان تولید در واحد سطح نیز افزایش مییابد افزود: اجرای شبکه فرعی آبیاری و زهکشی هزار و ۹۶۷ هکتار، طرحهای تامین آب کشاورزی به میزان ۳هزار و ۱۸ میلیون متر مکعب، احیا و مرمت قنوات استان به میزان ۲۶۶ کیلومتر و اجرای کانالهای آبیاری عمومی و لوله گذاری استان به میزان ۳۳۰ کیلومتر از اقدامات دیگر در بخش آب کشاورزی است.
انتهای پیام/د