به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، روزبه آلیانی، رئیس دفتر بررسی و همکاریهای اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان با اشاره به رصد مداوم فضای مجازی و استناد به شکایات دریافتی از کاربران این شبکهها گفت: در ماههای پرگردشگر در استان گیلان، فعالیتهای غیرمجاز در فضای مجازی، شبکهها و اپلیکیشنهای اطلاعرسانی اوج میگیرد.
او افزود: در همین راستا با پیگیری فعالیتهای این افراد که مبادرت به تبلیغ تورهای گردشگری بدون مجوز و تشکیل گروههای گردشگری غیر مجاز کرده بودند، برخورد شد.
رئیس دفتر بررسی و همکاریهای اداره کل میراث فرهنگی گیلان اظهار داشت: در هماهنگیهای به عمل آمده با فرماندهی نیروی انتظامی استان پس از شناسایی این افراد و گروهها از فعالیت ۲۱ گروه در فضای مجازی که بدون هیچگونه مجوزی مبادرت به تبلیغ و اجرای تورهای غیرمجاز میکردند، جلوگیری شد.
آلیانی ادامه داد: این گروهها با فریب مردم و اخذ هزینههایی آنان را دعوت به شرکت در تجمعات نامتعارف و هنجارشکنانه میکردند.
او با بیان اینکه بسیاری از این شبکهها و صفحات مجازی برای تبلیغات برنامههای گردشگری خود از تصاویر خصوصی افراد استفاده میکنند، تشریح کرد: متاسفانه شکایت متعددی از سوی اشخاص، خانوادهها و علاقهمندان به سفر در خصوص انتشار تصاویر و فیلمهای شخصی گردشگران توسط مدیران این گروهها و به منظور انجام تبلیغات، بدون کسب رضایت از آنها اعلام میشود که برای جلوگیری از سواستفاده میبایست به این موارد دقت کرد.
رئیس دفتر بررسی و همکاریهای اداره کل میراث فرهنگی گیلان از علاقهمندان به سفر و گردشگری خواست تا برای حفظ امنیت روانی و سلامت خود و خانواده تنها با مراجعه به دفاتر خدمات مسافرتی مجاز و دارای مجوز برای خرید بستههای سفر اقدام کنند.
آلیانی تصریح کرد: مردم از دریافت و خرید هرگونه خدمات در فضای مجازی پرهیز کرده و در صورت مواجهه با موارد مشکوک، آنها را برای پیگیریهای آتی به مراجع ذیصلاح اطلاع دهند.
انتهای پیام/ع