به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورشت ناردون یکی از انواع خورشتهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشور است. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد و از خورشهای مجلسی شمال کشور محسوب میشود.
مواد لازم:
- ران مرغ ۴ تکه
- انار متوسط ۱ عدد
- آلو بخارا ۸ عدد
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- رب انار ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- شکر به اندازه کافی
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه:
- ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید، پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آنرا کمی تفت دهید تا نرم شود.
بیشتر بخوانید
- پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویهها یکدست شود. در مرحله بعدی رانهای مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
- در ادامه رب انار را به قابلمه اضافه کنید و آنرا به همراه پیاز و مرغ کمی تفت دهید تا طعم خامی رب انار گرفته شود. حالا چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.
- در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش آلو بخارا را اضافه کنید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش انار را دان کنید و دانههای انار را به خورش اضافه کنید. در پایان طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل مقداری شکر به آن اضافه کنید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/