به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک عسل و گردوی یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
ماست یونانی ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ ml
شکر ۶۰ گرم
عسل ۱۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پینچ
وانیل مایع ۱ ق چ
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
تخم مرغها و وانیل را با شکر زده که کرم و کشدار شود.
بترتیب عسل و ماست و روغن را اضافه و هرکدام را کمی هم زده و مایه را یکدست کنید. (ماست را میشه با شیر جایگزین کرد.)
آرد و بیکینگ پودر و نمک و نشاسته را مخلوط و روی مواد قبلی الک کرده و با دور کند همزن و یا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم زده، ولی زیادی نزنید.
گردو را شسته و خشک و خرد کرده و با یک ق چ آرد آغشته کنید و با لیسک به مایه کیک بیفزایید. گردوی بیشتر هم میشود.
قالب گرد ۲۴ سانتیمتری را با کره چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.
مایه کیک را در قالب ریخته و رویش تکههای گردوی اضافه چیده و در فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت تقریبی ۴۰ دقیقه بپزید.
کیک بعد از فر چند دقیقه درقالب بماند و بعد درآورده و روی شبکه فلزی خنک شود.
منبع:deser_hamejoore
انتهای پیام/