در گزارش زیر طرز تهیه رولت ردولوت را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت ردولوت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

آرد ۱ لیوان سرخالی (به اندازه ۱ بند انگشت)

پودر کاکائو ۲ ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ

جوش شیرین نوک ق چ

وانیل ۱/۲ ق چ

کمی نمک

شیر ۳ ق غ

شکر ۱ پیمانه سرخالی (به اندازه یک بند انگشت)

سرکه ۱ ق چ

کره آب شده ۳ ق غ

تخم مرغ درشت ٤ عدد.

رنگ ژله اى قرمز.


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

اول مواد خشک: آرد+ پودر کاکائو+ بکینگ پور+ جوش شیرین +نمک را مخلوط می‌کنیم.

بعد باترمیلک: به ۳ ق غ شیر، ۱ ق چ سرکه اضافه کرده و ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا بریده بریده بشود.

سفیده ى تخم مرغ ها را هم میزنیم تا کامل فرم بگیرد و از ظرف نریزد.

بعد زرده ى تخم مرغ هارو با شکر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم و بعد کره و باترمیلک را اضافه کرده به مدت ۱۰ ثانیه هر کدام را هم زده و بعد رنگ ژله‌ای قرمز را به مقدار لازم اضافه می‌کنیم و بعد مواد خشک را که قبلا یک بار الک کرده ایم را طی دو مرحله اضافه می‌کنیم و به صورت دورانی و خیلی آرام با لیسک هم می‌زنیم.

در نهایت سفیده ى فرم گرفته شده را طى ٢ تا ٣ مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک در یک جهت به آهستگى مخلوط میکنیم.

داخل سینی گالوانیزه یا هر سینی دیگری، داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه مواد را می ریزیم.

نکته: فر را چک کنید، در هر فری دما متغیر بوده و ممکن است در یک فر به مدت ۸ دقیقه و در فر دیگری ۱۵ دقیقه زمان پخت طول بکشد.

رولت را اگر از درجه فر مطمئن نیستید که پخته است ویا نه، باید بعد از زمان ۸ دقیقه در فر را باز کنید و با خلال دندان ۳ یا ۴ جای کیک را چک کنید اگر نچسبید یعنی پخت کامل شده و به اندازه ۱ یا ۲ دقیقه گریل روی فر را روشن می‌کنید و بعد از فر در آورید.

براى خامه ى میانى از ترکیب پنیر خامه اى ویلى و خامه قنادى استفاده می‌کنیم.
خامه را هم میزنیم تا کامل فرم بگیرد بعد پنیر رو اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. (میزان پنیر بستگى به سلیقه‌ای است.)

منبع:shirini_va_cake

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.