در گزارش زیر طرز تهیه کیک رنگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک رنگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سفید ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
آب جوش ۶ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی به مقدار لازم.


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

اول زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا می‌کنیم، بعد سفیده‌ها رو داخل یک ظرف می‌ریزیم و با دور تند همزن خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از یک دقیقه هم زدن سفیده، نصف شکر رو کم کم به کاسه اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگه با دور تند هم می‌زنیم.

حالا باید سفید تخم مرغ کاملا کف کرده باشه و وقتی ظرف رو‌بر می‌گردونید نریزه، بعد از اینکه سفید تخم مرغ آماده شد داخل یخچال قرار بدید. حالا زرده‌های تخم مرغ رو با وانیل و بقیه شکر داخل یک ظرف دیگه می‌ریزیم و با همزن دور تند می‌زنیم تا فرم بگیره و کرمی رنگ بشه.

بعد از اینکه زرده‌های تخم مرغ فرم گرفت آب داغ رو اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگه مواد رو با همزن می‌زنیم. بعد آرد رو با بکینگ پودر مخلوط می‌کنیم و دو یا سه بار الک می‌کنیم تا صاف و یکدست بشه. حالا آرد رو تو چند مرحله به زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و با لیسک خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدست بشه. بعد سفیده تخم مرغ رو در سه مرحله به مواد اضافه می‌کنیم .

در این مرحله مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید و داخل مواد رنگ خوراکی اضافه کنید. بعد مواد رو‌داخل قیف بریزید و داخل قالبتون بریزید و بزارید داخل فر که از ۲۰ دقیقه قبل‌با دمای ۱۸۰ درجه قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه تا بپزه. بعد کیک از فر در بیارید و بزارید تا خنک بشه. حالا کیک رو با چاقو برش‌های هم اندازه بزنید و بین کیک رو خامه فرم گرفته بزنید تا لایه‌ها تموم بشه. این مدل کیک برای تولد یا مناسبت‌های دیگه می‌تونید استفاده کنید.

منبع:ashpazi_ba_ham
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.