در این مطلب قصد داریم روش تهیه سس گوجه خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سس گوجه خانگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

دوحبه سیر رنده شده رو داخل روغن تفت بدین.

دوقاشق رب گوجه بریزین؛ و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا و آویشن و پودر سیر و پودر پیاز. پونه و ریحان و رزماری خشک هرکدومو داشتین بریزین و تفت بدین.

بعد یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر و روغن زیتون هم بریزید و بذارید چند جوش بخوره و غلیظ بشه و برای پیتزا درست کردن روی خمیرش قبل از ریختن مواد ازین سس بزنید عالی میشه.

اگر سفت بود کمی آب جوش بریزید.

برای سرو خود پیتزاهم این سس خیلی خوشمزه‌تر از سس‌های بیرون هست.

مقدار سرکه و شکر و نمک وادویه هارو طبق ذائقه خودتون کم و زیاد کنید.

فلفل دلمه رنده شده هم میشه همراه سیر تفت داد.

میشه بجای رب گوجه. خود گوجه رو رنده کنید و بریزید و سرخ کنید. آخر سر هم میشه داخل مخلوط کن بریزید تا صاف ویکدست و پوره بشه.


بیشتر بخوانید


منبع: ashpazi khoshmaze paz

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.